Αθηνά Καμπάκογλου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής – Τα καρφιά κατά της ΕΡΤ

Η «Αυλή των Χρωμάτων» φαίνεται πως ολοκλήρωσε το ταξίδι της στην ΕΡΤ, όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια Αθηνά Καμπάκογλου μέσα από ένα κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν από την πλευρά της προς το κανάλι και την επιστολή στην ΕΣΗΕΑ, οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία και έτσι η συνεργασία τους

φτάνει στο τέλος της.

Η Αθηνά Καμπάκογλου στην ανάρτησή της αφήνει διάφορες αιχμές και πετάει καρφιά κατά της διοίκησης της ΕΡΤ, ενώ ανέφερε πως ο Χρήστος Νικολόπουλος θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού και θα ενταχθεί σε μια άλλη εκπομπή.

Όσα έγραψε η Αθηνά Καμπάκογλου για το τέλος της εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων»

«Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει… Χωρίς δίκη μου ευθύνη. Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς; Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε.

Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο ο κ. Νικολόπουλος, θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα, με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!», έγραψε η Αθηνά Καμπάκογλου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει την 5χρονη κόρη της ανήμερα της γιορτής της

 Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα Σεφερλή – Μποτρίνι

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Φάρμας»

Keywords
Τυχαία Θέματα