Το Mario Kart 8 έρχεται στο Wii U στις 30 Μαΐου

Με τσίτα τα γκάζια και διαδρομές που αψηφούν την βαρύτητα, οι καλύτεροι οδηγοί του Μανιταροβασιλείου θα πάρουν τις θέσεις τους μπροστά από την καρό σημαία στις 30 Μαΐου, με την κυκλοφορία του Mario Kart 8, αποκλειστικά για το Wii U.

Ακολουθεί το αντίστοιχο δελτίο τύπου:

Με τσίτα τα γκάζια και διαδρομές που αψηφούν την βαρύτητα, οι καλύτεροι οδηγοί του Μανιταροβασιλείου θα πάρουν τις θέσεις τους μπροστά από την καρό σημαία στις 30 Μαΐου,

με την κυκλοφορία του Mario Kart 8, αποκλειστικά για το Wii U. Εντωμεταξύ, άσχετα με το αν μπορείτε να ξεχωρίσετε το Blooper από ένα Bullet Bill, η Nintendo σας προσφέρει δύο επιλογές για να αναπτύξετε το ταλέντο σας στην οδήγηση, είτε μέσω της συλλεκτικής έκδοσης Mario Kart 8 Limited Edition, που μπορείτε να προπαραγγείλετε πατώντας εδώ, είτε μέσω της προσφοράς Super Mario Kart που θα ξεκινήσει το Nintendo eShop για το Wii U στις 27 Μαρτίου.

Το Mario Kart 8 φέρνει την «αντιβαρύτητα» στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να οδηγήσετε σε κάθετους τοίχους και σε οροφές, με αποτέλεσμα οι πίστες και οι διαδρομές να έχουν πλέον σχεδιαστεί σε νέες, απρόσμενες κατευθύνσεις. Επιπλέον, θα μπορείτε να απολαύσετε αρκετές γνώριμες λειτουργίες από πρόσφατες κυκλοφορίες της σειράς, όπως εναέρια και υποβρύχια τμήματα από το Mario Kart 7 ή τις μηχανές από το Mario Kart Wii. Επίσης, όπως περιγράφει το σχετικό developer’s video, το παιχνίδι περιλαμβάνει online λειτουργίες και ενσωμάτωση του Miiverse με τρόπους που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε την διασκέδασή σας με παίκτες από όλο τον κόσμο.

Οι φίλοι της σειράς Mario Kart έχουν εξαπολύσει πολλές φορές το μπλε, αγκαθωτό καβούκι, όπως επίσης έχουν βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρό του και γνωρίζουν καλά ότι μπορεί να αλλάξει σε μία στιγμή την έκβαση κάθε αγώνα. Οπότε, ως αναμνηστικό στιγμών απογοήτευσης, αλλά και θριάμβου το πακέτο Mario Kart 8 Limited Edition θα περιλαμβάνει και ένα συλλεκτικό Spiny Shell μαζί με ένα φυσικό αντίτυπο του Mario Kart 8, με το μπλε καβούκι να δεσπόζει επάνω σε μία μαύρη και διαφανή βάση. Το Mario Kart 8 Limited Edition θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μαζί με την κανονική έκδοση του παιχνιδιού στις 30 Μαΐου, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε και να το προ-παραγγείλετε άμεσα. Ένα από τα πιο δυνατά αντικείμενα του παιχνιδιού, το Spiny Shell επιστρέφει στο φυσικό του περιβάλλον, γκρεμίζοντας πρωταθλητές από το βάθρο του, αυτή τη φορά σε πανέμορφη απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας.

Επιπλέον, για όσους έχουν γεννηθεί με το πόδι στο γκάζι, στο το www.nortec.gr υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές μέσω δύο αποκλειστικών πακέτων, το Mario Kart 8 Speeding Toddler Bundle και το Mario Kart 8 Speeding Toddler Bundle Deluxe. Και τα δύο πακέτα περιλαμβάνουν ένα λούτρινο κουκλάκι του Baby Mario, μαζί με την απλή ή την συλλεκτική έκδοση του Mario Kart 8 αντίστοιχα. Η διαθεσιμότητα των δύο ειδικών πακέτων είναι περιορισμένη και θα ισχύσει μόνο για την περίοδο προ-παραγγελίας του τίτλου, οπότε καλό είναι να βιαστείτε (γενικότερα καλό είναι να βιαστείτε, αφού

πρόκειται για παιχνίδι αγώνων ταχύτητας…). Άλλωστε, ποιος μπορεί να θυμώσει σε ένα τόσο γλυκούλι και χαδιάρικο μωράκι, ακόμα κι αν του έχει ρίξει μπλε καβούκι;

Εντωμεταξύ, όσοι φίλοι της σειράς θέλουν να κρατήσουν τα λάστιχά τους ζεστά και τα αντανακλαστικά τους σε υψηλό επίπεδο πριν τις 30 Μαΐου, ο εμβληματικός τίτλους του Super Nintendo, το Super Mario Kart*, θα κυκλοφορήσει μέσω του Nintendo eShop** στο πλαίσιο της Wii U Virtual Console, στις 27 Μαρτίου. Ως μέρος μίας προώθησης για τον εορτασμό τόσο της επανακυκλοφορίας αυτού του θρυλικό τίτλου, αλλά και της επικείμενης κυκλοφορίας του Mario Kart 8, οι φίλοι που θα αποκτήσουν το Super Mario Kart από το Nintendo eShop μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2014 θα λάβουν έκπτωση 7,99€ σε περίπτωση που αποφασίσουν να αποκτήσουν την ψηφιακή έκδοση του Mario Kart 8 επίσης μέσω του Nintendo eShop μέχρι τις 30 Ιουνίου, εφόσον και οι δύο αγορές γίνουν στην ίδια κονσόλα Wii U.

Ως επιπλέον δώρο όσοι προπαραγγείλουν το Mario Kart 8 (είτε την απλή, είτε την συλλεκτική έκδοση) από το www.nortec.gr, θα λάβουν επίσης ένα από τρία διαφορετικά συλλεκτικά μπρελόκ Mario Kart***. Είτε ικανοποιείτε την δίψα σας για ταχύτητα με ένα Golden Dash Mushroom, είτε εκτροχιάζεται τους αντιπάλους σας με ένα Red Shell, είτε εμβολίζετε τα πάντα στο διάβα σας με ένα Bullet Bill, τα τρία μπρελόκ αντιπροσωπεύουν μερικά από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα της σειράς παιχνιδιών Mario Kart.

Πίστες που αψηφούν την βαρύτητα και οδηγοί από το Mushroom Kingdom, βετεράνοι και νεοφώτιστοι, έρχονται αποκλειστικά στο Wii U με την κυκλοφορία του Mario Kart 8 στις 30 Μαΐου. Για να έχετε μία πρώτη ματιά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μπορείτε να παρακολουθήσετε και το νέο trailer του παιχνιδιού που παρουσιάζει την συλλεκτική έκδοση του Mario Kart 8 με το Spiny Shell καθώς κι έναν χαρακτήρα της Nintendo που σας είναι πλέον πολύ γνώριμος μετά από τόσα χρόνια παρουσίας.

* Πρόκειται για την Αμερικάνικη έκδοση του παιχνιδιού που τρέχει στα 60hz και θα κοστίζει 7,99€. **Ανάλογα με την έκδοση της κονσόλας που έχετε ίσως χρειαστείτε εξωτερική συσκευή αποθηκευτικού χώρου για να κατεβάσετε το παιχνίδι από το Nintendo eShop.

***Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα δώρα μπορεί να αλλάξουν ή και να ακυρωθούν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Η επιλογή του μπρελόκ που αντιστοιχεί για κάθε παραγγελία θα γίνει τυχαία.

Keywords
Τυχαία Θέματα