Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC Review

Το Onslaught DLC κυκλοφόρησε για το Call of Duty: Ghosts, αξίζει τα χρήματα που μας ζητάει;

Το Call of Duty: Ghosts αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς που χωρίς να εντυπωσιάζει

σε σύγκριση με τους προκατόχους του μας συστήνεται ως next gen. Το campaign του υπήρξε εντυπωσιακό όπως μας έχει συνηθίσει η σειρά ενώ το multiplayer δεν είχε και αυτό τις τρομερές διαφορές από το περσινό τίτλο .

Ένα νέο πακέτο DLC ονόματι Onslaught έρχεται αρχικά με ένα καινούριο όπλο, το Maverick, που χρησιμοποιείται είτε ως αυτόματο είτε ως sniper rifle κατά το δοκούν. Πριν προλάβετε να χαρείτε, πρέπει να διευκρινήσουμε πως την εκάστοτε λειτουργία την επιπλέγε στο loadout, οπότε εάν μέσα στη μέση του παιχνιδιού χρειαστείτε τη sniper rifle λειτουργία για παράδειγμα ενώ έχετε επιλέξει assault rifle από την αρχή, τότε θα πρέπει να περιμένετε δυστυχώς το επόμενο loadout.

Πέρα όμως από το ευφάνταστο αλλά δύσχρηστο όπλο Maverick, το Onslaught DLC μας προσφέρει 4 νέους χάρτες multiplayer, οι οποίοι είναι οι Bayview, Containment, Ignition και Fog. Αδιαμφησβήτητα ο χάρτης που ξεχωρίζει είναι ο Fog αφού κυριολεκτικά κάνει την εμφάνισή του ο διάσημος χαρακτήρας horror ταινιών Halloween, Michael Myers! Στο συγκεκριμένο map όταν ολοκληρώσετε την εντολή που σας έχει ανατεθεί κάνει την εμφάνιση του το care package που σας μεταμορφώνει σε Michael Myers. Έχοντας πλέον βελτιωμένο endurance και speed και με σύμμαχό σας το τσεκούρι για όπλο οφείλεται σον εαυτό σας να σκορπίσετε τον τρόμο στους αντιπάλους.

Τελευατίο χαρακτηριστικό που προσθέτει το Onslauht είναι το Extinction mode, το οποίο στην ουσία αντικαθιστά το Zombies, μιας και αποτελείται από κύματα χθρών, εξωγήινων αυτή τη φορά, φανερώνοντας την survival φύση του mode. Το Nightfall πάντως είναι αυτό που ξεχωρίζει καθώς απαιτεί συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων παικτών ενώ ο αποκορύφωμα αποτελεί έαν εξωγήινο boss που θα κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο δύσκολη

Όσοι είστε κάτοχοι το season pass, μπορείτε να κατεβάσετε το Onslaught χωρίς επιπλέον χρέωση ενώ οι υπόλοιποι θα χρειαστούν να καταβάλουν το όχι και τόσο ευτελές ποσό των 15 ευρώ στο διαδικτυακό PSN Store. Αυτά που ξεχωρίζουν αναμφισβήτητα ειναι η ύπαρξη του Michael Myers και το Nightfall στο Extinction Mode αφού τα υπόλοιπα προσθέτουν περιεχόμενο χωρίς να διαφοροποιούνται.

Ταυτότητα Παιχνιδιού

Βαθμολογία: 7 / 10
Πλατφόρμα που χρησιμοποιηθήκε για Review: PS3
Είδος: First Person Shooter
Κυκλοφορεί για: Xbox 360, Xbox One, PS4, PS3, PC,
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28/01/2014 (Xbox 360,Xbox One) – 27/02 (PS4, PS3, PC)
Εκδότρια εταιρία: Activision
Εταιρία ανάπτυξης: Infinity Ward
Διάθεση για την Ελλάδα: IGE Group
Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.callofduty.com/ghosts

Keywords
Τυχαία Θέματα