Interactive τηλεπαιχνίδι για το Καρτοσυμβόλαιο της Cosmote

08:39 11/3/2014 - Πηγή: PC Nea
"Τον τελευταίο καιρό, προσπαθείς να χάσεις κιλά;" “Ήσουν πάντα πιστός στις σχέσεις σου;” Θα απαντούσες την αλήθεια αν ο Πάνος Βλάχος σου έκανε αυτές τις ερώτησεις ζωντανά στο τηλεπαιχνίδι “Αλήθεια ή Ψέματα”;

Με όχημα έναν ανιχνευτή ψεύδους που μπορεί να αναγνωρίζει αν λες την αλήθεια, αναλύοντας τη φωνή σου από το τηλέφωνο, η OgilvyOne καλεί τους χρήστες να πάρουν μέρος σε ένα εντυπωσιακό interactive “τηλεπαιχνίδι” για το Καρτοσυμβόλαιο της COSMOTE.

Αλήθεια
ή Ψέματα
Οι χρήστες συνδέονται ζωντανά στο πλατό του “Αλήθεια ή Ψέματα” με παρουσιαστή τον Πάνο Βλάχο και καλούνται να απαντήσουν από το κινητό τους τηλέφωνο στις προσωπικές ερωτήσεις που τους κάνει. Κάθε φορά που απαντούν, ο ανιχνευτής ψεύδους, με χρήση τεχνολογίας IVR που καταλαβαίνει τι λένε, αποκαλύπτει αν η απάντηση είναι αλήθεια ή ψέματα.

Στο τέλος του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής παραδέχεται και αυτός την αλήθεια... αποκαλύπτοντας ότι τις απαντήσεις είχε προσυμπληρώσει κάποιος φίλος του χρήστη στο Facebook για να του κάνει πλάκα.

Οι χρήστες μπορούν με την σειρά τους να διαλέξουν τις πιο ταιριαστές για τους φίλους τους ερωτήσεις, από 30 διαφορετικές, δίνοντας και τις σωστές απαντήσεις, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Στην συνέχεια, βάζοντας το τηλέφωνο του φίλου τους, του στέλνουν μια πρόσκληση για να παίξει στο παιχνίδι "ζωντανά"
Keywords
Τυχαία Θέματα