Κάντε πανεύκολα root το Android σας με το Root Genius

Το root είναι μία διαδικασία που μας δίνει δικαιώματα διαχειριστή στη φορητή μας συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android. Κάνοντας root μπορούμε να επέμβουμε σε πολλά σημεία της συσκευής μας όπως στην παραμετροποίηση, στην βελτίωση της απόδοσης, των επιδόσεων, της μπαταρίας και λοιπά. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε root το smartphone ή το tablet

σας. Άλλοι εύκολοι με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλοι πιο… επίπονοι. Το θέμα είναι ότι κάθε ένα από τα χιλιάδες μοντέλα που υπάρχουν εκεί έξω, “rootάρεται”, συνήθως, με διαφορετικό τρόπο. Οπότε θα πρέπει να ρίξει διάβασμα ο χρήστης για να μπορέσει να κάνει root το Android του. Τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα έρχεται να δώσει η μέθοδος Root Genius. Μία ομάδα developers από την Κίνα υποστηρίζει ότι με τον τρόπο αυτόν υπάρχει η δυνατότητα για root πάνω από 10.000 Android συσκευών! Είναι, λοιπόν, συμβατό με μία πληθώρα smartphones και tablets ενώ υποστηρίζει, κυρίως, τις συσκευές που “φοράνε” Mediatek επεξεργαστές. Εκτός από τους ΜΤΚ, έχει δοκιμαστεί επιτυχώς σε entry level συσκευές της Samsung και της Sony, σε μοντέλα της Huawei, της Asus, της HP, της Lenovo, της Alcatel και πολλών ακόμα κινέζικων συσκευών όπως τα THL, Jiayu, Onda, Prestigio και άλλα.
Ο τρόπος είναι απλός. Κατεβάζετε από εδώ την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, την κάνετε εγκατάσταση και αφού συνδέσετε το κινητό στον υπολογιστή σας, πατάτε να τρέξει η εφαρμογή. Θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Αυτό ήταν. Έχετε δικαιώματα διαχειριστή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το root ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής σας και ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι αν συμβεί το οτιδήποτε κατά τη διάρκεια. “Rootάρετε” με δική σας ευθύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα