Ανεπίσημες αλλαγές στο PBE (31/01)


Μετά από να μεγάλο διάλυμα που κάναμε, επιστρέψαμε με τα νέα για τα επόμενα updates και νέα για τα νεότερα patch και τις αλλαγές στον PBE server. Σε αυτό το update του PBE μπορούμε να δούμε τα νέα

εικονίδια που σχεδίασε η Riot για την Ashe, καθώς και τα jungle items επιστρέφουν πάλι στα live values. Συντονιστείτε στο Busted.gr για περισσότερα νέα για τον PBE server του League of Legends.

Νέα Ability Icons για την Ashe

PassiveQQ DebuffWERUpdated PortraitOld Portrait

Heartseeker Ashe’s Passive τώρα με αναβαθμισμένα γραφικά

Champion Changes

Xerath

.

Rite of the Arcane [ R ] – Τώρα κάνει 190/245/300 damage (από 180/235/390 σε σχέση με το τελευταίο patch του PBΕ)

.

Item Changes

Spirit of the Ancient Golem

.

Πλέον δίνει 350 Health (από 400 σε σχέση με το τελευταίο patch του PBΕ) (επέστρεψε στα Live values)UNIQUE Passive – Butcher: Τώρα κάνει 30% bonus damage ενάντια monsters (από 20% σε σχέση με το τελευταίο patch του PBΕ) (επέστρεψε στα Live values)

.

Spirit of the Elder Lizard

.

Τώρα δίνει 30 Attack Damage (από 35 σε σχέση με το τελευταίο patch του PBΕ) (επέστρεψε στα Live values)UNIQUE Passive – Butcher: Τώρα κάνει 30% bonus damage ενάντια monsters(από 20% σε σχέση με το τελευταίο patch του PBΕ) (επέστρεψε στα Live values)

.

Spirit of the Spectral Wraith

.

UNIQUE Passive – Butcher: Τώρα κάνει 30% bonus damage ενάντια monsters (από 20% σε σχέση με το τελευταίο patch του PBΕ) (επέστρεψε στα Live values)

.

Spirit Stone

.

UNIQUE Passive – Butcher: Τώρα κάνει 20% bonus damage ενάντια monsters (από 15% σε σχέση με το τελευταίο patch του PBΕ) (επέστρεψε στα Live values)

Πηγή Reign of Gaming

Και καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα