Νέα κατηγορία League of Legends στο busted

Μείνετε ενημερωμένοι σε ό,τι αφορά το League of Legends από τη πρώτη στιγμή και μάθετε πράγματα για πρώτη φορά, στη νέα ειδική κατηγορία αφιερωμένη στο LoL.

Παρόλο που το busted.gr βγήκε στο φως πριν από περίπου δύο μήνες, έχει καταφέρει να κάνει αισθητή τη παρουσία του στην ελληνική gaming σκηνή

και επί της ευκαιρίας είναι κάτι που πρέπει να σας ευχαριστήσουμε θερμά γι’ αυτό.

Έτσι λοιπόν εδώ στο busted, θέλοντας να αναπτύσσουμε συνεχώς το περιεχόμενο που αντικρύζεται είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναοικώνσουμε τη δημιουργία μία ειδικής κατηγορίας αποκλειστική και αφιερωμένη στο League of Legends. Υπεύθυνος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο βετεράνος του είδους, ο Δημήτρης Σαχνό γνωστός και ως Sesetos , ο οποίος ανέλαβε τον απαιτητικό τομέα του League of Legends.

Νέα, πληροφορίες σχετικά με τα patch και τα updates καθώς και previews για νέους ήρωες και τα skin τους όπως και όλες τις αλλαγές πριν κυκλοφορήσουν θα ανεβαίνουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, όμορφα και νοικοκυρεμένα. Για να ανοίξετε την κατηγορία απλά κάντε ένα κλικ στο banner που θα βρειτε στη δεξιά στήλη του site μας.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε τη σημασία της συμμετοχής σας σε κάθε εκφανση του busted, γι’ αυτό μην κρατάτε τίποτα μέσα σας, εκφραστείτε ελεύθερα.

Για την υλοποίηση της ανωτέρω κατηγορίας οφείλουμε να δώσουμε και τα credits πέρα από τον Δημήτρη Σ. (Sesetos) και στον άλλον μας Δημήτρη από του αρκετούς που έχουμε ομολογουμένως, Δημήτρη Δ. (Greek slayer983)

Keywords
Τυχαία Θέματα