Ανακοινώνουμε το “Busted Plays”!

Μια ολοκαίνουρια σειρά του Busted.gr, που ελπίζουμε να σας διασκεδάσει!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε το “Busted Plays”, μια καινούρια, εβδομαδιαία σειρά-εκπομπή! Σε κάθε επεισόδιο, θα μοιραζόμαστε ένα μεσαίου μεγέθους (κάτω από 15 λεπτά) βίντεο μαζί σας, και κάθε φορά θα είναι κάτι διαφορετικό. Ο κάθε συντάκτης μας θα παίζει και θα παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο το παιχνίδι που επιλέγει, και μ’αυτό ελπίζουμε να έχουμε μια δυναμική στη σειρά που θα σας δίνει κάτι νέο κάθε εβδομάδα και θα κρατάει τα πράγματα φρέσκα.

Με το Busted

Plays, θα έχετε την ευκαιρία να αποσπάσετε πολλά από τα βίντεο: πληροφορίες για κάποιο σημείο του παιχνιδιού, συμπλήρωμα σε κάποιο review, επίδειξη της απόδοσής του σε κάποια πλατφόρμα, ποιότητα εικόνας ή ποιότητα κατασκευής, αλλά κατά κύριο λόγο, θέλουμε να το διασκεδάσετε όσο θα το διασκεδάζουμε εμείς!

Στο πρώτο επεισόδιο, θα βρείτε τον συντάκτη μας Χρήστο Χατζησάββα να παίζει Watch_Dogs (το οποίο μας άρεσε), διαλέγοντας μια αποστολή που καταφέρνει να δείξει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού: μυστικότητα, hacking, ανταλλαγή πυρών και οδήγηση. Αν θέλατε να δείτε το Watch_Dogs σε δράση, να η ευκαιρία!

Κλείνοντας, το βίντεο της σειράς θα το βρείτε από κάτω, και ευχόμαστε να το απολαύσετε όσο εμείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα