H Rovio μεταμορφώνει τα Angry Birds σε Transformers.

Και πάνω εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε ολοκληρώσει προς το παρών τον κόσμο των Angry Birds , η Rovio για μία ακόμη φορά μας έπιασε στον..ύπνο ανακοινώνοντας μας έναν νέο τίτλο, το Angry Birds: Transformers! Με την νέα ταινία Transformers:

Age of Extinction και λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της στις 26 Ιουνίου, η Hasbro και η Rovio μας παρουσιάζουν το πιο..τρελό ίσως παιχνίδι που θα περιμέναμε ποτέ στον κόσμο των Άγριων Πουλιών.

Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη συνεργασία της εταιρείας μέχρι στιγμής, μετά τον πετυχημένο τίτλο Angry Birds: Star Wars. Στον νέο τίτλο λοιπόν, Transformers, θα είχαμε κάτι πολύ κοντά σε Autobots και Decepticons, και όντως έτσι είναι.

Οι Autobirds αντιμετωπίζουν τους Deceptihogs, σε μία μία μάχη δίχως αύριο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε νεότερα για το gameplay του νέου παιχνιδιού, παρά μόνο την πληροφορία ότι θα κυκλοφορήσει με την πρεμιέρα της νέας ταινίας Transformers η κάπου εκεί κοντά. Μετά το Angry Birds Epic, θα ήθελα πολύ να μάθω πόσο θα εξελίξει ακόμα αυτά τα άγρια πουλιά η εταιρεία και αν σκοπεύει να αλλάξει τον μέχρι τώρα κλασσικό τρόπο παιχνιδιού, puzzle gameplay.

Επίσης η Hasbro και η Rovio , θα κυκλοφορήσουν και μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία θα ανήκουν στα γνωστά πλέον Telepods, από την προηγούμενη σειρά Star Wars. Πρόκειται για χαρακτήρες-παιχνίδια του τίτλου, που μπορούν να μπουν στο κόσμο του Angry Birds: Transformers μέσω της κάμερας της συσκευής σου. Το έχω δει παλαιότερα στην ταινία Άβαταρ του James Cameron, με τα iTags, τα οποία έφερναν την μάχη στο ..γραφείο σου. Δυστυχώς δεν προχώρησε πολύ και έτσι μείνανε πίσω. Δες εδώ αυτό που σου περιέγραψα μόλις.

To Angry Birds Transformers λοιπόν, αναμένεται σύντομα και αποκλειστικά, προς το παρών για κινητά και tablets και να κάνει ακόμα μεγαλύτερη την οικογένεια της Rovio. Τι λες, σου αρέσει η ιδέα; Άφησέ μου το σχόλιό σου από κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα