Amazon Fire Phone: το πρώτο smartphone της εταιρίας

Η Amazon ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone, το Amazon Fire Phone, το οποίο έχει μερικά πολύ ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έχει οθόνη 4,7 ίντσες η οποία ελέγχεται από τέσσερις μπροστινές κάμερες ώστε να δημιουργεί 3D εφέ. Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2GHz και 2GB μνήμης RAM. Η Amazon

το εξόπλισε με μία κάμερα 13MP με OIS.
Το πολύ εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι, φυσικά, η οθόνη η οποία αλληλεπιδρά με τον χρήστη και το περιβάλλον του μέσω της τεχνολογίας Dynamic Perspective. Αυτό επιτυγχάνεται με τις τέσσερις κάμερες που διαθέτει στο μπροστινό μέρος.


Πέρα από αυτές τις τεχνολογίες, η Amazon έχει εστιάσει πολύ και στο software της συσκευής. Με το Mayday customer support, επιτρέπεται στον κάτοχο να συνδεθεί με κάποιον τεχνικό της εταιρίας ανά πάσα στιγμή και να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μία άλλη ενδιαφέρουσα υπηρεσία είναι το Firefly το οποίο αναγνωρίζει τα πάντα. Από κείμενο και τραγούδι, μέχρι QR code. Όλα αυτά γίνονται μέσω της κάμερας της συσκευής και του ειδικά διαμορφωμένου software. Μάλιστα, υπάρχει ειδικό κουμπί για το Firefly στο πλάι του Fire Phone.
Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου στην Αμερική για αρχή, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα το δούμε και στα μέρη μας, με τιμή $649 δολάρια η έκδοση με τα 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και $749 το μοντέλο με τα 64GB.
Πώς βρίσκετε την πρώτη προσπάθεια της Amazon στα smartphones;

Keywords
Τυχαία Θέματα