Busted Recipes: Pizza Omellete

Ένας gamer δεν είναι άπλα ένας “τεμπέλης” που κάθεται σε ένα καναπέ καταναλώνοντας πατατάκια, ενεργειακά ποτά και σοκολάτες… Είναι ένας οργανισμός που χρειάζεται βιταμίνες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και γενικότερα όλα τα καλά που μπορεί να του προσφέρει μια συνταγή, για να τον κρατήσει ακμαίο και υγιή!


Σήμερα θα ανοίξουμε ένα κεφάλαιο στο οποίο θα σας παρέχουμε συνταγές που θα τις ετοιμάζετε μόνοι/ες σας, θα σας γεμίζουν ενέργεια και δύναμη για συνεχίζεται να σαρώνετε στο αγαπημένο σας παιχνίδι, και αν θέλετε ειδικές παραγγελίες στείλτε μήνυμα!

Συνταγή #1
Πίτσα ομελέτα:
Συνταγή

για 1 gamer

Υλικά:

2 αυγά
3 φέτες bacon
1/4 κρεμμύδι
5 – 6 φύλα μαρούλι
2 κ.σ. πλήρες γάλα
3 κ.σ. τριμμένο τυρί Gouda
2 κ.σ. τριμμένο τυρί Parmezana
1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι – Πιπέρι
Καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση:
Κόβουμε τις φέτες bacon σε κύβους. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα το bacon. Το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά και έπειτα κόβουμε ένα κρεμμύδι στα 4 (θα χρησιμοποιήσουμε μόνο το 1 από τα 4 κομμάτια) και κόβουμε σε λωρίδες, όχι πολύ λεπτές, το κομμάτι του κρεμμυδιού. Το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με 1 κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη. (Προαιρετικά μπορούμε να ρίξουμε και 1 κουτάλια του γλυκού Soy sauce). Έπειτα από 2 λεπτά κόβουμε με τα χέρια τα φύλλα από το μαρούλι σε σχετικά μεσαία κομμάτια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε αλάτι – πιπέρι και λίγο καπνιστή πάπρικα. Χτυπάμε τα 2 αυγά μαζί με 2 κουταλιές της σούπας γάλα και λίγο πιπέρι. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και γρήγορα κάνουμε ένα ανακάτεμα για να πάει παντού. Ρίχνουμε από πάνω τα τριμμένα τυριά και σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι ή αλουμινόχαρτο. Αυτό θα βοηθήσει την ομελέτα να ψηθεί και από επάνω χωρίς να την γυρίσουμε. Μέτα από 1 – 2 λεπτά μπορείτε να δείτε αν είναι έτοιμη ή το πόσο ψημένη την θέλετε…

Μπον απετιτ παίδες! Τρέμε Βέφα…

Keywords
Τυχαία Θέματα