Ξεσπά η γυναίκα του 28χρονου που δολοφονήθηκε στην Ομόνοια

Δεν μπορεί να πιστέψει η γυναίκα του 28χρονου που δολοφονήθηκε στην την Τρίτη το βράδυ στην Ομόνοια πως δεν θα ξαναδεί ποτέ το σύζυγό της. Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη καθώς όλη της η ζωή άλλαξε από τη μία μέρα στην άλλη.

Όπως υποστηρίζει η συζυγός του ο «φίλος» του συζύγου της που ήταν μαζί του τη στιγμή της δολοφονίας έμεινε απλώς παρατηρητής και δεν έκανε τίποτα για να τον προστατέψει.

Η κηδεία του 28χρονου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης παρουσία πλήθους κόσμου από ολόκληρη

την Πηνεία τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του 28χρονου Τάσου Ντούπη στο Μαζαράκι, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μπράβο στην Αθήνα, αφήνοντας ορφανό ένα κοριτσάκι 2,5 ετών.

Η σύζυγός, οι γονείς,η αδελφή και οι συγγενείς του 28χρονου έχουν βυθιστεί στο πένθος,ενώ σοκάρουν την ίδια στιγμή τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές Αρχές, μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Παράλληλα, φρίκη στην Ηλεία αλλά και σε ολόκληρο το Πανελλήνιο έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα που διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο στην περιοχή της Ομόνοιας.

Όπως αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο δολοφόνος του 28χρονου Τάσου Ντούπη από το Μαζαράκι Πηνείας, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού δυόμισι ετών, που υπέκυψε σε βαριά τραύματα από ξυλοδαρμό είναι ένας 39χρονος μπράβος που έχει γεννηθεί στο Γκρόζνι της Τσετσενίας, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε κατ' εντολή του 43χρονου ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Ο 28χρονος Έλληνας λογομάχησε αρχικά με τον εστιάτορα επειδή ο τελευταίος αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα ύψους 700 ευρώ που χρωστούσε σε πρώην εργαζόμενη, φίλη του νεαρού.

Τα αίματα άναψαν και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ειδοποίησε τον 39χρονο Τσετσένο, μπράβο της περιοχής, ο οποίος γρονθοκοπούσε με σφοδρότητα τον νεαρό άνδρα στο κεφάλι.

Ο μπράβος φορούσε γάντια που είχαν μέταλλο εσωτερικό και ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να χτυπά και να κλoτσά τον άτυχο 28χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει αναίσθητος.

πηγη www.patrisnews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα