Τηλεοπτικός γάμος ΑΝΤ1 με ΟΤΕ TV

«Εθνική» συμμαχία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τον ΑΝΤ1 και τον ΟΤΕ TV. Μετά την Εθνική Μπάσκετ, τα δικαιώματα της οποίας για το Basketball World Cup 2014 της Ισπανίας και το EuroBasket 2015 της Ουκρανίας εξασφάλισαν από κοινού οι δύο συνεργάτες,

τώρα, όπως πληροφορείται το «SECRET» της εφημερίδας Παεαπολιτικά, θέλουν και την Εθνική Ποδοσφαίρου.

Η πρόκριση της Εθνικής Ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας σήμανε και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Mega με την ΕΠΟ. Οι δύο νέοι «συνέταιροι», βλέποντας την αδυναμία του μεγάλου καναλιού να διατηρήσει τα δικαιώματα της Εθνικής, εξαιτίας του σοβαρού οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, θέλουν να κατέβουν στη μάχη και να διεκδικήσουν τους αγώνες της στην προκριματική φάση του επόμενου Euro. Ο ΟΤΕ TV έχει κάνει ήδη πρώτο βήμα και έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της Εθνικής για τη συνδρομητική τηλεόραση, μεταδίδοντας τα ματς παράλληλα με το Mega.

Τώρα, έχοντας το προηγούμενο της συνεργασίας στο Eurobasket της Σλοβενίας, όταν ο ΑΝΤ1 είχε τους αγώνες της Εθνικής Μπάσκετ και ο ΟΤΕ TV τους υπόλοιπους, θέλουν να εφαρμόσουν αυτό το μοντέλο και στο ποδόσφαιρο, ώστε να επιφέρουν ακόμα ένα πλήγμα στο μεγάλο κανάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα