Σύννεφα στον γάμο Κώστα Κόκλα Κατερίνα Σούλη...

Της Ντίνας Νίκου, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα». Είναι από τους ηθοποιούς που δεν αρέσκονται να βρίσκονται σε κοινωνικά καλέσματα, διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, την οποία φροντίζει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και θεωρεί τον γάμο απόλαυση. Ο Κώστας Κόκλας αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς, ενώ η ευγένεια και η σεμνότητα είναι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν. Ταλαντούχος και πολύ καταξιωμένος, έχει διαγράψει μια

πορεία 20 ετών στην υποκριτική και, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, παρόλο που η ηθοποιία τον απασχολεί πολλές ώρες την ημέρα, η συντροφικότητα στη ζωή του είναι από τα πιο σημαντικά αγαθά. Τα τελευταία περίπου 10 χρόνια είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Σούλη, αδερφή του γνωστού διακοσμητή και παρουσιαστή Σπύρου Σούλη, με την οποία έχει και έναν γιο 5,5 ετών, που υπεραγαπάει.

Την Κατερίνα την ήξερε από πολύ παλιά, μιας και τα σπίτια τους ήταν απέναντι, και παρ' όλη την ηλικιακή τους διαφορά ουσιαστικά ήταν σαν να μεγάλωσαν μαζί, αφού η γνωριμία τους μετράει από τα παιδικά τους χρόνια.

Πολύ καλός πατέρας και σύζυγος, ο Κώστας Κόκλας στις δηλώσεις του είναι μετρημένος. Υποστηρίζει πως απολαμβάνει τον γάμο και ανεξάρτητα του τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα του σπιτιού του η εικόνα που έχουμε για την οικογένειά του είναι αυτή της αγαπημένης και δεμένης, που ζει όμορφα και κρατάει τις ιδιωτικές της στιγμές σαν επτασφράγιστο μυστικό.


Διαβάστε τη συνέχεια Ε Δ Ω

Keywords
Τυχαία Θέματα