Χατζηδάκης: ''Μειώνουμε τις τιμές εφόσον δεν μπορούμε να αυξήσουμε τους μισθούς''

«Όταν έχουμε τόσους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άνεργους θα ήταν τεράστιο λάθος να μείνουμε απαθείς, ήδη έχει γίνει δουλειά...» επεσήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης «Το οφείλουμε στους πολίτες, μειώνουμε τις τιμές εφόσον δεν μπορούμε να αυξήσουμε τους μισθούς» είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης δηλώνοντας ότι είναι μεγάλη πρόκληση για τη χώρα, κι όχι μόνο για την κυβέρνηση ή για το υπουργείο Ανάπτυξης, να ανοίξουν οι αγορές.

«Όταν

έχουμε τόσους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άνεργους θα ήταν τεράστιο λάθος να μείνουμε απαθείς, ήδη έχει γίνει δουλειά και θα επακολουθήσουν 250 ή και περισσότερες παρεμβάσεις στο εμπόριο, τη μεταποίηση, τον τουρισμό και τα οικοδομικά υλικά. Παρεμβάσεις που θα αλλάξουν καθημερινότητά μας όπως τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Στην Ελλάδα οι πολίτες πληρώνουν κατά μέσο όρο 27,6% παραπάνω για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια από τις πέντε χώρες στην Ευρώπης που δεν έχει ανοίξει το σύστημα, η λιανική τιμή ανά μονάδα δραστικής ουσίας είναι κατά μέσο όρο κατά 27,6% υψηλότερη, δηλαδή οι πολίτες πληρώνουν κατά μέσο όρο 27,6% παραπάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα