Τηλεφώνημα Μέρκελ σε Σαμαρά: Ψηφίστε τα μέτρα

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αντώνης Σαμαράς με την Άνγκελα Μέρκελ την περασμένη Πέμπτη σύμφωνα με πληροφορίες. Η επικοινωνία τους δεν είχε άλλο σκοπό από την συμφωνία Ελλάδας-εταίρων η οποία πλησιάζει, όπως όλα δείχνουν. Η Γερμανίδα καγκελάριος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει τα μέτρα που θα προβλέπει η συμφωνία με το βασικό της επιχείρημα να είναι η αδιέξοδη κατάσταση των διαπραγματεύσεων. Από την

πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε την σταθερή θέση που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα που θα είναι περισσότερα από εκείνα που προβλέπονταν στο περιβόητο "mail Χαρδούβελη", την ώρα που η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται διχασμένη για την ψήφιση των μέτρων.

Η Άνγκελα Μέρκελ κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να μεταβεί στη Ρίγα της Λετονίας έτσι ώστε να συναντηθούν πριν τη Σύνοδο του ΕΛΚ.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας δεν επιβεβαιώνεται επισήμως το κάλεσμα της Γερμανίδας καγκελαρίου να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία τα μέτρα αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση.

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την "είδηση" ότι υπήρξε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα