Τι είπαν Αντώνης Σαμαράς και Νικήτας Κακλαμάνης

Μεγάλο άγχος το είχε ο Νικήτας Κακλαμάνης για μια συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Ήταν μάλιστα και μια από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει προκειμένου να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Δεν ήθελε αόριστη πρόσκληση, αλλά συγκεκριμένα να του ζητήσει ο ίδιος ο Σαμαράς να επιστρέψει, όπως και ο ίδιος τον διέγραψε.

Ο

Βηματοδότης αποκαλύπτει σήμερα, ότι παρ’ όλίγον να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά... ο ίδιος ο ανεξάρτητος Βουλευτής επικαλέστηκε κόλλημα.

Όπως διαβάζουμε στο εντευκτήριο της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης ενώ έπινε αμέριμνος τον καφέ του ξαφνικά νιώθει δύο χέρια στον ώμο του, γυρίζει και αντικρίζει τον κ. Αντ. Σαμαρά που εκείνη την ώρα έκανε βόλτες στο καφενείο και στο Εντευκτήριο βουλευτών συνομιλώντας κυρίως με ανεξάρτητους βουλευτές: «Νικήτα, γεια σου, τι κάνεις; Καλή κοινοβουλευτική περίοδο» του είπε χαμογελώντας ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Κακλαμάνης πετάχτηκε σαν ελατήριο από τη θέση του και τον χαιρέτησε θερμά, οπότε ο Πρωθυπουργός του λέει: «Δεν πάμε να καθίσουμε λίγο παραπέρα να τα πούμε; Έχουμε κάτι να πούμε». Αντί άλλης απαντήσεως ο κ. Κακλαμάνης του είπε: «Φεύγω τώρα, πρόεδρε, έχω ένα ραντεβού...».

Άλλο και τούτο πάλι...

Keywords
Τυχαία Θέματα