Τέσσερα παραμύθια με ελεύθερη είσοδο στο Ίδρυμα Πειραιώς

Το Κοινοφελές Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς συνεχίζει τις σημαντικές πολιτιστικές του δράσεις, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά μια παράσταση με τέσσερα παραμύθια για παιδιά από 2 ετών με δωρεάν είσοδο τη Δευτέρα 18 Μαϊου.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο κακός λύκος δεν το βάζει κάτω και ξαναγυρίζει στη γειτονιά, πιο δυνατός, πιο αποφασισμένος να τους φάει όλους… Τι θα γίνει όμως αν η Κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, τα εφτά κατσικάκια και ο Πέτρος ενώσουν τις δυνάμεις τους και αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τον Λύκο; Και αν τελικά ο Λύκος γίνει καλόκαρδος, τι θα

βρει να φάει;

Το ανατρεπτικό χιούμορ, οι απροσδόκητες καταστάσεις και η ζωντανή μουσική συνθέτουν μια παράσταση που κάνει μικρούς και μεγάλους να γελάσουν, να τραγουδήσουν, αλλά και να σκεφτούν.

Η παράσταση βασίζεται στα παραμύθια του Γάλλου συγγραφέα Geoffroy de Pennart Να ’μαι ξανά, Το γεύμα των λύκων, Ο καλόκαρδος λύκος, Έλα πίτα να σε φάω, που κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία, αφήγηση, μουσική: Μαρία Τερζάκη, ηθοποιός-θεατροπαιδαγωγός Μουσική, αφήγηση: Δημήτρης Σανδαλής, μουσικός. Σκηνικά αντικείμενα: Ηλιάννα Σκουλάκη, Λευτέρης Κιουρτσόγλου

Ηλικίες: 2 ετών +

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 - 18:00-19:00

Γρηγ. Λαμπράκη και Καλυψούς «ΚΑΛΥΨΩ», Καλλιθέα

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 210 3739552.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς-Βιβλιοθήκη
210 3739651-2, 210 3739552

Keywords
Τυχαία Θέματα