Πιπιλή: "Η κυβέρνηση δεν είχε ούτε σχέδιο Α ούτε σχέδιο Β"

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ, κ. Φωτεινή Πιπιλή, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Παραφιλολογίες» και στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι αφέθηκε ένας λαός που έχει και το κουσούρι της ευκολοπιστίας να γίνεται ακόμα χειρότερος. Ήρθε και η κρίση και πραγματικά είναι τρομακτική η ευκολία μετακίνησης χωρίς στην ουσία εμβάθυνση σε αυτό που πραγματικά σε κάνει να ψηφίζεις το κάθε κόμμα κάθε φορά.

Για τα σχόλια της κα Κωνσταντοπούλου η κ. Πιπιλή τόνισε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου με αυτό το μειλίχιο και μοχθηρό μερικές φορές

λόγο είπε αυτό που όλοι ονομάζουμε σαν μια κατάσταση τρέλας όταν ανατρέπει με το «σχήμα λόγου» οτιδήποτε πίστεψε το κομμάτι του ελληνικού λαού που πίστεψε και οτιδήποτε είπε το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απαρχή ή μιας τακτικής υποχώρησης προσωπικά του πρωθυπουργού ή ένα ακόμα πιο σκοτεινό και άδηλο μέλλον.

Δεν το είπε τυχαία…. Εμένα μου άφησε μια γεύση σκεπτικισμού ως προς το τι πρόκειται να συμβεί.
Αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα με όλα αυτά που ακούμε κα με όλα αυτά που ζούμε ότι όντως η καθηγήτρια Κτηνιατρικής στη Θεσσαλία η κατεξοχήν ψεκασμένη που ήταν να γίνει αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ, νομίζω ότι έχει δίκιο με την έννοια ότι όντως έχουνε εισβάλλει από τους Αμερικανούς σιωνιστές τραπεζίτες μνημονιακούς Μερκελιστές τεράστια κουνούπια με κάμερες για αυτό εγώ πιστεύω ότι πρέπει όλοι οι έλληνες πρέπει να αγοράσουμε αλεξίσφαιρες κουνουπιέρες γιατί μάλλον έχει δίκιο.
Όλα αυτά που γίνονται και λέγονται αποδεικνύουν ότι μάλλον μας ψεκάζουν. Δηλαδή ή όλοι οι έλληνες παραμυθιαστήκαμε από το πολύ ψέκασμα και πολλοί ψήφισαν την «σκληρή διαπραγμάτευση» του ΣΥΡΙΖΑ ή έχει κολλήσει το φαινόμενο σε διάφορα εκλεκτά στελέχη. Όταν ακούω ένα διακεκριμένο οικονομολόγο παγκοσμίως, τον κ.Βαρουφάκη, να λέει τις ίδιες μπαρουφιές περί Κούγκι με τον Καμμένο αρχίζω να ανησυχώ.
Αποδεικνύεται ότι ούτε σχέδιο Α ούτε σχέδιο Β είχε η κυβέρνηση παρά τα όσα έλεγε αποδεικνύεται ότι δεν γνώριζαν πάρα μόνο την δική τους ιδεολογική εμμονή και δεν γνώριζαν καλώς ή κακώς την καλή ή κακή νοοτροπία των ευρωπαίων.

Ερωτηθείσα αν εκτιμά ότι θα κλείσει η συμφωνία ή ότι θα πάμε σε εκλογές το καλοκαίρι η κ. Πιπιλή σημείωσε ότι "Έχω μπερδευτεί. Ευελπιστώ ότι ο κ.Τσίπρας που είναι δημοφιλής και συμπαθής στον κόσμο θα αναλάβει την ιστορική ευθύνη να φύγει από αυτό το οποίο ο ίδιος έχει δεσμευτεί και να επιλέξει την καθαρά ευρωπαϊκή διάσταση της χώρας . Όλα είναι στο χέρι του πρωθυπουργού. Μου είναι παγερά αδιάφορο τι λέει ο κάθε Ρωμανιάς ο επαγγελματίας συνδικαλιστής «γυριστρούλα» όλων των κομμάτων, τι λένε όλοι οι άλλοι δεν με απασχολεί . Περιμένω τον κ.Τσίπρα να κάνει την πολύ μεγάλη τομή, την κρίση με το δικό του κόμμα που παραμένει σε εμμονές, να βγει και η αντιπολίτευση που ήδη το έχει δείξει, να στηρίξει την επιλογή του πρωθυπουργού της Ελλάδος για να τελειώνουμε.

Αν το χειριστεί καλά και αν καταλάβει ότι πρέπει να συνεννοηθεί με το σύνολο της αντιπολίτευσης πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, τότε μπορεί να βρεθεί έστω και με την παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας μια λύση που θα οδηγήσει πλέον οριστικά την Ελλάδα στην παραμονή στο ευρώ διαφορετικά γαία πυρί μειχθήτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα