Συγκλονίζει ο θάνατος της μητέρας που πέθανε από ασφυξία

Σοκ, παγωμάρα και μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καρδάμαινας και όχι μόνο, η είδηση του ξαφνικού θανάτου 43χρονης γυναίκας, (μητέρα ενός 16χρονου αγοριού), η οποία βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο του σπιτιού της στην Καρδάμαινα, απόψε στις 6 το βράδυ από συγγενικά της πρόσωπα (ο σύζυγος και το παιδί της απουσίαζαν στην Αθήνα, ενώ η ίδια επέστρεψε χτες. Έμενε κοντά στους γονείς και στενούς συγγενείς της).

´Οπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις

η αστυνομία επιλήφθηκε άμεσα του συμβάντος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και νεκροτομή, την οποία διενήργησε εχθές το μεσημέρι ο Ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κω Κυριάκος Λαμπρινός, ο θανατος της 42χρονης χθες στα Καρδάμαινα της Κω, οφείλεται σε ασφυξία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού, όμως σύμφωνα με τα ευρήματα επιχείρησε και κατάφερε να σβήσει μόνη της (ρίχνοντας νερό) τη φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στο μπάνιο του σπιτιού (όπου υπήρχαν πολλά χαρτικά είδη κλπ), όμως οι πυκνοί καπνοί που εισέπνευσε (παράθυρα και πόρτα ήταν κλειστά), επέφεραν τελικά λιποθυμία και στη συνέχεια τον θάνατο, στην άτυχη γυναίκα (στο σώμα και τα ρούχα της δεν υπήρχαν ίχνη από κάψιμο, ενώ αποκλείστηκε επίσης το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας).

Η κηδεία έγινε το μεσημέρι παρουσία πλήθους κόσμου στην Καρδάμαινα με τραγικά πρόσωπα το παιδί, τον σύζυγο, τους γονείς, αδέρφια κλπ συγγενείς της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: aegeanews

Keywords
Τυχαία Θέματα