"Στουρναρικότερος" του Στουρνάρα ο Άδωνις!

"Στην Ευρώπη δεν ζεσταίνουν τα σπίτια τους με τζάκια. Κάποτε θα πρέπει να γίνουμε σαν.. τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους". Αυτή την κυνική δήλωση έκανε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας το ζήτημα της αιθαλομίχλης, που "πνίγει" για άλλη μία χρονιά τις μεγάλες πόλεις εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας πολλών Ελλήνων να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Ο υπουργός έσπευσε

να υπεραμυνθεί των μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και παράλληλα να… αποκλείσει ως "λανθασμένο" το ενδεχόμενο να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο!

Ο Γεωργιάδης υποστήριξε, άλλωστε, ότι ήδη το 60% του πληθυσμού δικαιούται το επίδομα θέρμανσης και αρκετοί άλλοι είναι οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ.

"Και τζάμπα να δώσουμε το πετρέλαιο, όσοι πήραν ξύλα θα τα κάψουν. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αρκετοί που πραγματικά δεν έχουν λεφτά για να πάρουν πετρέλαιο. Σε αυτούς δίνουμε το κοινωνικό τιμολόγιο" είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδρανής την αιθαλομίχλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα