Στην τηλεόραση η πανέμορφη κόρη της Κατερίνα Παπακώστα (ΦΩΤΟ)

Της Σάσας Σταμάτη - Secret - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η πανέμορφη κόρη της υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, η 24χρονη Αγγέλα, κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Η ανερχόμενη ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες έκανε guest εμφάνιση στη νέα σειρά του ANT1. Στο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, υποδύθηκε τον ρόλο της Ελένης,

μιας κοπέλας που πηγαίνει σε ένα μπαρ και γνωρίζει τον Αρη, που υποδύεται ο Ρένος Ρώτας.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη μου εμπειρία στην τηλεόραση. Πέρασα πολύ ωραία, ήμουν άνετη και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ο κύριος Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέτης της σειράς, που είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας», δήλωσε στο «Secret» η πανέμορφη ηθοποιός. «Το συγκεκριμένο σίριαλ το παρακολουθώ, είναι πολύ διασκεδαστικό και αρέσει πολύ και στην παρέα μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι τυχαίο ότι το σίριαλ πάει πολύ καλά, γιατί και στα γυρίσματα έχει πολύ καλό κλίμα και εγώ αυτό το έζησα από κοντά», λέει η Αγγέλα Παπακώστα. Η ανερχόμενη ηθοποιός αγαπάει την οικογένειά της και πάντα σε κάθε της προσπάθεια τη στηρίζουν και είναι δίπλα της. «Ολη η οικογένειά μου χάρηκε πολύ, γιατί ξέρουν ότι αγαπάω αυτό που κάνω. Ηταν αγχωμένοι και περιμένουν πώς και πώς να δουν το επεισόδιο. Οι γονείς μου ό,τι και να κάνω με στηρίζουν και είναι χαρούμενοι και υπερήφανοι», μας λέει.

Παράλληλα με την τηλεόραση, η Αγγέλα σε λίγες ημέρες θα έχει επίσημη πρεμιέρα στο «Νέο Ελληνικό Θέατρο» του Γιώργου Αρμένη, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους ηθοποιούς Νίκο Κουφάκη και Δήμητρα Τζιμούρτου στην παράσταση «Αρχιμάστορας Σόλνες» του Ερρίκου Ιψεν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρμένη. «Υποδύομαι τη Χίλντα Βάνγκελ. Είμαστε τρία άτομα και προσπαθούμε να μεταφέρουμε τα μηνύματα που θέλει να περάσει ο Ιψεν μέσα από αυτό το έργο. Το θέατρο για μένα είναι τρόπος έκφρασης πολλών συναισθημάτων. Πιστεύω ότι όταν ο κόσμος έρχεται και βλέπει παραστάσεις, πάντα παίρνει κάτι. Ακόμα και το πιο μικρό πράγμα μπορεί να τον κινητοποιήσει και όταν θα φύγει θα έχει προβληματιστεί από αυτό που έχει δει και θα τον βάλει στη διαδικασία να σκεφτεί», αναφέρει.

Η Αγγέλα σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη και βρίσκεται στο τρίτο έτος. Το ντεμπούτο της στο θέατρο το έκανε πέρσι, στην παράσταση του Γιώργου Αρμένη «Μαντζουράνα στο Κατώφλι, Γάιδαρος στα Κεραμίδια», μια λαϊκή επιθεώρηση με έναν εξαίρετο 15μελή θίασο.

Keywords
Τυχαία Θέματα