Ο ΣΥΡΙΖΑ εισβάλλει στην Μέκκα του καπιταλισμού

Στην Μέκκα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου καπιταλισμού εισβάλλει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αφού οι δύο σκιώδεις υπουργοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιούν συναντήσεις στο City στο Λονδίνο με επενδυτές και οικονομικούς παράγοντες

του Λονδίνου. Γιάννης Μηλιός και Γιώργος Σταθάκης μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις προτάσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι αξιωματική αντιπολίτευση και όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα είναι πρώτο κόμμα σε ενδεχόμενες εκλογές.

Οι δύο απεσταλμένοι του Αλέξη Τσίπρα μάλιστα έχουν και ξεχωριστές αρμοδιότητες και προγραμματισμένες επαφές.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μηλιός θα συζητήσει με Έλληνες τραπεζίτες αλλά και με προσωπικότητες όπως ο καθηγητής Οικονομικών του LSE, Κέβιν Φέντερστοουν, πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σταθάκης πραγματοποιεί επαφές με funds και στελέχη μεγάλων τραπεζών, με θέμα το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίκεντρο είναι η κλειστή μεγάλη συγκέντρωση με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων- σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- των Nomura, BoA Merrill Lynch, Deutsche Bank Bank, Goldman Sachs, η York Capital, η Wellington Capital Management, η Pimco και Capital Group.

Διαβάστε επίσης:

Οι άνθρωποι που βάζουν τον Αλέξη στο... σύστημα

Think tank με σφραγίδα του Σόρος ανοίγει τις πύλες του για τον Αλέξη Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα