Ρεσιτάλ Άδωνι με Βούτση: "Να προσέχετε που βάζετε τα γενετήσιο μόριό σας και την υπογραφή σας"

Χείμαρρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε απόψε το βράδυ στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ενώ εξέθεσε με τα επιχειρήματά του την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε στο τέλος να αφήσει πικρή γεύση καθώς απευθυνόμενος στον κ. Βούτση του σύστησε να προσέχει που βάζει την υπογραφή του και το γενετήσιο μόριό του.

Απαντώντας στην ερώτηση του κ. Βούτση ο οποίος απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησε να καταθέσουν την άποψή τους για το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πρέπει απλώς να τηρήσει τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. «Η συμφωνία όμως λέει ότι δεν θα αναιρέσετε ψηφισμένα νομοσχέδια. Κι έχετε κι εσείς προσωπικά ευθύνη κύριε Βούτση γιατί την έχετε υπογράψει τη συμφωνία. Πρέπει να προσέχετε που βάζετε τα γενετήσιο μόριό σας και την υπογραφή σας» είπε ο Άδωνις.

Έχοντας ακούσει τον Υπουργό Εσωτερικών να απευθύνει κατά την ομιλία του μήνυμα εθνικής συμφιλίωσης και να καλεί τα κόμματα να μην συμψηφίζουν τους νεκρούς τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον κ. Βούτση να απευθυνθεί πρώτα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα, η οποία στη συνεδρίαση της Επιτροπής είχε υποστηρίξει ότι εκτός από τα παιδιά των νεκρών από την τρομοκρατία υπάρχουν και τα παιδιά του Τεμπονέρα: «Μας κάνατε εμάς κήρυγμα εθνικής συμφιλιώσεως. Στη Λέβα τα είπατε; Γιατί αν πρέπει να πάψουμε να θυμόμαστε τους δικούς μας και τους δικούς σας νεκρούς να ξεκινήσουμε από τη Λέβα» είπε ο Άδωνις.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής έκανε εκτενή αναφορά στις επισκέψεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε εγκλείστους τρομοκράτες υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεολογική συγγένεια με την τρομοκρατία: «Επισκέφθηκαν λέει τον Κουφοντίνα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για λόγους ανθρωπισμού. Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ, πόσοι πήγατε στους συναδέλφους της Χρυσής Αυγής που είναι στη φυλακή; Πόσοι πήγατε να τους ρωτήσετε πως περνούν και τι παράπονα έχουν; Α, δεν πήγε κανένας σας; Δεν πήγε κανένας σας, ενώ αντιθέτως πήγατε στον Κουφοντίνα γιατί νιώθετε εγγύτερα ιδεολογικά μαζί του. Το πιστοποιεί η διαδρομή σας που είναι υπέρ των τρομοκρατών. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν μάρτυρες στα δικαστήρια; Νυν στελέχη σας δεν ήταν δικηγόροι της 17 Νοέμβρη; Προφανώς και η διαδρομή σας αποδεικνύει ότι είχατε σχέσεις με την τρομοκρατία» είπε.

Απευθυνόμενος δε προσωπικά στον κ. Βούτση, του υπενθύμισε ότι ως αντιπολίτευση επέκρινε την τακτική της αστυνομίας λέγοντας πως ρίχνουν χημικά και σπάνε κεφάλια. «Διαβάζω τώρα ότι πρώτη είδηση είναι πως τα ΜΑΤ με χρήση χημικών απώθησαν αντιεξουσιαστές από Προπύλαια. Μα τι έγινε τώρα; Τώρα που είστε εσείς ο καλός Βούτσης τα χημικά είναι καλά; Τα έχετε εμπλουτίσει με βιταμίνες και κάνουν καλό στην υγεία; Εσείς έχετε στείλει τα ΜΑΤ και βαράνε τους αντιεξουσιαστές και καλά κάνετε, αλλά εσείς τα στείλατε, όχι ο Σαμαράς» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Τρολάρει τη Ζωή ο Άδωνις: Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο της Αιδηψού. Εδώ είναι Βουλή

Απίστευτο σκηνικό στην Ολομέλεια! Ο Άδωνις απήγγειλε ποίημα στην Πρόεδρο της Βουλής

Keywords
Τυχαία Θέματα