Ποιο είναι το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση Ξηρού;

Δεν αποκλείεται οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας να καλέσουν για συμπληρωματική κατάθεση την 27χρονη φίλη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Στο βίντεο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ορισμένες λεπτομέρειες για την 27χρονη γυναίκα μυστήριο που η αντιτρομοκρατική θεώρει πρόσωπο «κλειδί» για την εξαφάνιση του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη.

Αν και σπούδασε εκπαιδευτικός όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, την κέρδισε η 7η τέχνη. Ασχολήθηκε με φωτισμό και ενδυματολογία σε θεατρικές παραστάσεις,

ενώ έκανε και μία κινηματογραφική εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.

Από την πρώτη στιγμή που κλήθηκε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία η νεαρή κοπέλα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Έδωσε λεπτομέρειες για το που και πως γνωρίστηκαν, το καλοκαίρι στην Ικαρία.

Την ίδια ώρα ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη εδώ και επτά ημέρες παραμένει άφαντος.

Όπως αποκάλυψε το Star ο Χριστόδουλος Ξηρός διέφυγε από τη Χαλκιδική το πράα της περασμένης Κυριακής ντυμένος παπάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Όπως λένε άνθρωποι που τον έχουν δει πρόσφατα δεν έχει καμία σχέση με το άτομο που βλέπαμε σε παλιότερες φωτογραφίες.

Νέο κύκλο καταθέσεων ξεκινά η αντιτρομοκρατική

Αύριο Τρίτη έχει κληθεί να καταθέσει ο πατέρας δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού που κατηγορούνται για τη συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Οι αστυνομικοί θεωρούν πως υπήρχε ε4παφή του Χριστόδουλου Ξηρού με μέλη της συγκεκριμένης συνομωσίας.

Το νέο όμως στοιχείο που προκύπτει είναι πως ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς του φέρεται να γνώριζε για την απόδρασή του, μετά την εκμυστήρευση στον αδερφό του Βασίλη πως δεν σκόπευε να γυρίσει στις φυλακές.

Keywords
Τυχαία Θέματα