Αύριο θα μιλήσει για όλα ο Ολάντ

Στο νοσοκομείο παραμένει η Βαλερί Τριερβελέρ, όπου εισήχθη την Πέμπτη σε κατάσταση σοκ, μετά την αποκάλυψη για τη μυστική σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Το θέμα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις με το γαλλικό Τύπο να λέει ότι η Τριερβελέρ ίσως συγχωρήσει την απιστία του επί 7 χρόνια συντρόφου της.

Ο πολιτικός κόσμος ζητά σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του Ολάντ, που χώρισε και από την πρώην σύντροφό του και μητέρα των 4 παιδιών του Σεγκολέν Ρουαγιάλ για έναν νέο έρωτα:

την Τριερβελέρ.

Το 77% των γάλλων όμως, θεωρεί ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα. Παρόλα αυτά 600.000 αντίτυπα του Κλόζερ που έκανε την αποκάλυψη, εξαφανίστηκαν σε δύο ώρες.

Τα δημοσιεύματα γράφουν ότι η ερωτική φωλιά Ολάντ-Γκαγιέ εχει σχέση με την κορσικανή μαφία.. Και ότι η Ζιλί Γκαγιέ είναι ερωμένη και του γάλλου μεγιστάνα Ανρι-Φρανσουά Πινό. Το σκάνδαλο έχει και πολιτική διάσταση, τόσο αναφορικά με την ασφάλεια του προέδρου όσο και επειδή η Τριερβελέρ διαμένει στο προεδρικό μέγαρο και κοστίζει στον γάλλο φορολογούμενο.

Τώρα όλοι περιμένουν την αυριανή μεγάλη συνέντευξη Τύπου του Γάλλου προέδρου όπου αναμένεται να ερωτηθεί και για το θέμα αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα