Παραιτήθηκε η Δήμαρχος Τήλου μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο

Οργή και αγανάκτηση κρύβεται πίσω από την αιφνιδιαστική κίνηση της Δημάρχου Τήλου και του Δημοτικού Συμβουλίου που δήλωσαν την παραίτησή τους … λόγω έλλειψης γιατρού στο νησί.

Η δήμαρχος, Μαρία Αλιφέρη, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Δημήτρη Γιατζόγλου εξέφρασε την δυσαρέσκειά της από την αντιμετώπιση που είχαν οι προσπάθειά της από την πολιτεία προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στο θέμα παροχής υγείας προς τους κατοίκους στο νησί και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν

στην παραίτηση.

«Στο νησί δεν υπάρχει ούτε νοσηλεύτρια… ενώ ο γιατρός αποχωρεί από το νησί χωρίς το υπουργείο Υγείας να έχει φροντίσει για την αντικατάστασή του» δήλωσε η κ. Αλιφέρη και αποκάλυψε επίσης πως έχει διακοπεί και η γραμμή Ρόδου – Τήλου με καταστροφικές συνέπειες –όπως είπε- για τον τουρισμό.

Η κ. Αλιφέρη μετέφερε επίσης και την οργή αγανάκτηση επικρατεί στο νησί της Τήλου, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού και το συγκοινωνιακό, που έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους του νησιού.

Να σημειωθεί ότι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο κατέθεσε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ η ίδια, που παραμένει στην θέση της (για την ώρα όπως είπε) κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, γιατί το νησί έμεινε και πάλι χωρίς γιατρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα