"Όπως με την Παρί στο πρώτο μέρος"

Κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Βελγίου με την Αντερλεχτ και άλλα τρία στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως καταλληλότερο πρόσωπο από τον Παρ Γιόχαν Ζέτερμπεργκ, ώστε να μιλήσει για την αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας με εκείνους του Βελγίου για τη 2η αγωνιστική του Champions League

δεν θα μπορούσαμε να βρούμε - εκτός απ΄ αυτόν.«Να παίξει όπως με την Παρί στο πρώτο ημίχρονο», αυτή είναι η συμβουλή του Παρ Γιόχαν Ζέτερμπεργκ, μέσω του woop.gr, για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντερλεχτ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το σύλλογο από το Βέλγιο.Ο Σουηδός, που περνάει, πλέον, τον χρόνο του διδάσκοντας αυτό για το οποίο γεννήθηκε, το ποδόσφαιρο, στα παιδιά αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο του στο woop.gr και μίλησε για τον Ολυμπιακό που δεν ξεχνάει και το ματς με την άλλη πρώην του, την Αντερλεχτ.

Καλησπέρα Παρ, έχεις λίγο χρόνο;

«Είμαι στο σχολείο στο Västerhavsskolan. Προπονώ παιδιά, εδώ περνάω αρκετό χρόνο της μέρας μου».

Διαβάσαμε ότι φέτος προσπάθησες να βοηθήσεις την Γκλόμενς να ανέβει από την 5η κατηγορία.

«Ισχύει. Έκανα την προσπάθειά μου, αλλά το γόνατό μου δεν μου το επέτρεψε».

Με ποιο τρόπο θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες;

«Με τον τρόπο που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Η Αντερλεχτ είναι πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της. Διαθέτει νέους παίκτες σε νεαρή ηλικία».

Εχεις τον χρόνο για να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό; Τον έχεις δει φέτος;

«Η αλήθεια είναι ότι οι υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να τον βλέπω με την ένταση που θα ήθελα. Ωστόσο, είδα το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο».

Ξεχώρισες κάποιον παίκτη;

«Τον Βάις. Δεν τον ήξερα, αλλά φρόντισα να τον μάθω και με το γκολ που πέτυχε αλλά και με τη γενικότερη εικόνα του - ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Όταν κλείνεις τα μάτια, σκέφτεσαι τον Ολυμπιακό και τα χρόνια που πέρασες εκεί;

«Πέρασα τέσσερα φαντιστικά χρόνια με τον Ολυμπιακό. Πάντα είναι στο μυαλό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστικα με φανταστικούς παίκτες, γνώρισα φανταστικούς οπαδούς και πήρα φανταστική αγάπη».

Θα ήθελες να ευχηθείς κάτι στον κόσμο;

«Καλή τύχη και να συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ομάδα τους όπως αυτοί μόνο ξέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα