Οι τρεις εκπομπές - έκπληξη από το "Ε"

«Με το καλημέρα», «Στα καλά καθούμενα» και «#hashtag».

Τρεις νέες εκπομπές στο «Εψιλον», τρεις τίτλοι που αποκαλύπτονται στο «Secret», όπως και όλο το παρασκήνιο που κρύβουν. Στις 15 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα, «Με το καλημέρα», η Χριστίνα Λαμπίρη, στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο τίτλος θυμίζει κάτι από παλιό Γιώργο Αυτιά («Καλημέρα σας») και εκφράζει ακριβώς όσα φιλοδοξεί να δείχνει η εκπομπή, με το «καλημέρα». Η Χρ. Λαμπίρη θα κινείται σε ύφος Infotainment, καθώς η εκπομπή θα έχει και ενημέρωση και ψυχαγωγία, και δεν θα είναι μόνη της στον «αέρα», αλλά θα «συνοδεύεται» από δύο

άνδρες. Τον Γιάννη Μούτσο, πρώην συμπαρουσιαστή του Κώστα Χαρδαβέλλα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, αλλά και τον δημοσιογράφο Τάσο Καλλιγά, που πριν από δύο χρόνια συνεργαζόταν με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Στα καλά καθούμενα», η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, την Ολγα Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Μακαλιά αρχίζουν στο «Εψιλον» από το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο. Χρησιμοποιώντας κάτι από τα παλιά, και συγκεκριμένα το «καλά», η νέα παρέα των πρωινών του Σαββατοκύριακου θέλει να είναι «μες στην καλή χαρά»… στα «καλά καθούμενα»! Η εκπομπή, πάντως, κρύβει πολλές εκπλήξεις και διαφορετικές ενότητες, από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Πολύ αργότερα, περί τα μέσα Οκτωβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει «#hashtag» την κάθε λέξη που θα ερευνά στη νέα της δημοσιογραφική προσπάθεια. Η εκπομπή δεν θα είναι ούτε ταξιδιωτική, ούτε θα έχει να κάνει με extreme sports, όπως γράφτηκε, αλλά θα βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα, που θα κάνει την ίδια την παρουσιάστρια και «πρωταγωνίστρια» της έρευνάς της. Μαζί της για έβδομο συνεχόμενο χρόνο, αρχισυντάκτης θα είναι ο Θέμης Μάλλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα