"Πάρτι" κάνει η Σαράφογλου στο Mega

Χαρές και… ξελιγώματα είχαν όλη την εβδομάδα στο Mega, καθώς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μετά από πολύ καιρό ξαναβρέθηκε στην πρώτη θέση λόγω του εξαιρετικά υψηλού lead in που παραλαμβάνει από τη νέα σειρά «Ονειρο ήταν», σύμφωνα με το «Secret». Στις καθημερινές συσκέψεις, ο διευθυντής ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού είναι σε πολύ καλή διάθεση, ενώ ιδιαίτερα ανεβασμένη είναι και η παρουσιάστρια του δελτίου, Μαρία Σαράφογλου, η οποία απολαμβάνει

την πρωτιά «σαν να ήταν δική της υπόθεση και μόνο», όπως ήδη λένε κάποιοι άσπονδοι φίλοι της. Η αλήθεια είναι ότι μετά την εξέλιξη αυτή και, όπως έχει γράψει ήδη το «S», οι πιθανότητες η Μαρία Σαράφογλου να συνεχίσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου τις καθημερινές, αφήνοντας στον Νίκο Στραβελάκη για μία ακόμα σεζόν τα Σαββατοκύριακα, έχουν ιδιαίτερα αυξηθεί.

Οσοι μάλιστα βρίσκονται στις καθημερινές συσκέψεις βλέπουν πλέον έναν Στραβελάκη πολύ διαφορετικό από ό,τι τον είχαν συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που τύποις είναι επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του καναλιού, πάντοτε συμμετείχε ενεργότατα στην προετοιμασία του δελτίου, έκανε πολλές παρεμβάσεις και παρατηρήσεις και γενικώς είχε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα αυτού που έβγαινε κάθε βράδυ στον «αέρα». Τις τελευταίες μέρες, όμως, είναι «ωσεί παρών», καθώς περιορίζεται στο να παρακολουθεί τις συζητήσεις και να παρεμβαίνει σπανιότατα -κάτι που είναι εντελώς ασυνήθιστο για όσους παρακολουθούν αυτό το «τελετουργικό» κάθε μεσημέρι στον 6ο όροφο της Μεσογείων.

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται δείχνει ότι μάλλον συμβιβάζεται με την ιδέα πως «έχασε» τη μάχη με τη Μαρία Σαράφογλου. Ομως κάποιοι λένε ότι ίσως και ο ίδιος να βιάζεται πολύ. Κι αυτό επειδή τόσο ο ANT1 όσο και το Star δεν έχουν ξεκινήσει τις δικές τους σειρές απέναντι στο «Ονειρο ήταν». Ταυτόχρονα, στο Star δεν έχει ξεκινήσει καν το κεντρικό δίδυμο Ζαχαρέα-Χατζηνικολάου και το δελτίο έχουν αναλάβει οι αντικαταστάτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα