Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Αναγνωστάρια μου, κάποιος πρέπει να εξηγήσει στα διευθυντικά στελέχη της τηλεόρασης (sic) ότι και οι ζωντοχήρες και τα παλληκάρια και τα μπακούρια έχουν δικαίωμα να μιλήσουν για αποτρίχωση, για ζώδια και για κεφτέδες στην τηλεόραση. Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών μοιάζει να είναι reservé από παντρεμένους, ηλικίας 30 κάτι έως 60, σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί δεν δίνουμε λίγο περισσότερο χώρο στη φαντασία. Πώς θα βλέπαμε την ιδέα να παρουσιάζει μια πρωινή εκπομπή αδελφή και αδελφός;

Πεθερά και νύφη; Μάνα και γιος; Τρεις ζωντοχήρες; Μετά τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Δήμητρα Ρουμπέση, μετά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, μετά την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο, καλωσορίζουμε στην πρωινή «λωρίδα της Γάζας» τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελενα Τσαβαλιά, όπως και την Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, το ΣΚ στο Εψιλον. Και τώρα, σύμφωνα με όσα έχω ήδη αναφέρει, έχω και μία πρόταση για τη Μενεγάκη. Επειδή αρχίζει να μοιάζει κουραστικό να βλέπουμε μόνο ζευγάρια στις ψυχαγωγικές πρωινές ζώνες των σταθμών, μια ιδέα για το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη θα ήταν η παρουσία εκεί της Τζένης Μπαλατσινού. Και κουμπάρες και ζωντοχήρες, με guest μάγειρα τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δίνουν «γην και ύδωρ»

Παραμένουμε στο μεγάλο θέμα που ξεκινήσαμε στην εισαγωγή μας, αναφέροντας λίγα πράγματα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελενα Τσαβαλιά. Τα θετικά αυτής της επιλογής είναι: Αρέσουν και οι δύο στο λαϊκό κοινό. Είναι αντι-στάρ, που σημαίνει ότι θα δούμε τον Σεφερλή να κρατάει πούρο μόνο αν αναδεικνύει τον ρόλο του Πέτρου Κωστόπουλου, στο Δελφινάριο. Η Ελενα Τσαβαλιά δεν τρώει σούσι με τη Δέσποινα Βανδή, ούτε έχει φωτογραφηθεί σε εμπορικό κέντρο με εικοσάποντα και μαύρα γυαλιά «προφυλακτήρες», αλλά ούτε έχει «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφία από την καρέκλα του spa όπου συχνάζει, όπως έκανε τελευταίως η Φαίη Σκορδά, καλημερίζοντας το κοινό της από το νησί της Τήνου. Το Μega μοιάζει να επιχειρεί με ένα εντελώς κόντρα μοντέλο σε εκείνο της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου.

Καταρχάς, να θυμίσω ότι κάποτε τόσο το Μεγάλο Κανάλι όσο και ο ΑΝΤ1 είχαν αποκλείσει τον Μάρκο Σεφερλή και το είδος ψυχαγωγίας που υπηρετεί, θεωρώντας το τουλάχιστον τριτοκλασάτο. Το ίδιο «αποκλεισμένη», φυσικά, είχαν και τη Φαίη τα δύο πρώτα χρόνια που επιχειρούσε στο Alter, καθώς οι υπεύθυνοι τότε στο Mega θεωρούσαν το αλτερικό μοντέλο ψυχαγωνίας trash. Αποτέλεσμα; Λίγα χρόνια αργότερα να προσφέρουν «γην και ύδωρ» για να αποκτήσουν ό,τι ξόρκιζαν.

Μία βραδιά στη Γλυφάδα

Ο Βασίλης Δοσούλας είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης του εστιατορίου «Mushroom» στη Γλυφάδα, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών. Το διαπίστωσα μαζί με τους φίλους από το «Secret», την Ανθή Βούλγαρη και τον Θανάση Φουσκίδη, ο οποίος έφτασε το προηγούμενο Σάββατο πολύ αργά, καθώς οι κοινωνικές υποχρεώσεις του είναι πάρα πολλές το τελευταίο διάστημα. Η Ανθή και εγώ είδαμε και, φυσικά, κουβεντιάσαμε με πολλούς που συναντήσαμε εκεί. Ποιοι ήταν; Καταρχάς, όλος ο θίασος από το «Λαμπέτη», ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Πηγή Δεβετζή, ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον οποίο γέλασα πάρα πολύ... (τι περίεργο). Κρατάω από τον αγαπημένο Τάκη την ατάκα, πριν τον αποχαιρετήσω γύρω στις 3 τα ξημερώματα: «Οταν αρχίζει ο έρωτας, αγάπη μου, τελειώνει η αξιοπρέπεια».

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας

- Ελένη Χατζίδου (τραγουδίστρια απλά): Κάνει μπάνια στη Μύκονο. Αυτός ήταν ο τίτλος στο site, αυτό σας γράφω. Γιατί το κάνω; Μα γιατί μπορεί να μην έχετε όλοι πρόσβαση σε υπολογιστή. Μη μου μείνετε με την αγωνία!

- Αντζελα Δημητρίου (Θεσμός): Σε βόλτα, γράψανε, που έκανε σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, μούντζωσε μια πωλήτρια, η οποία επιχείρησε να την ψεκάσει με άρωμα το οποίο δεν άρεσε στην καλλιτέχνιδα. Η γνώμη μου; Αυτά παθαίνουν όσοι γαλαζοαίματοι κυκλοφορούν χωρίς άνδρες ασφαλείας. Ας μην ήταν απλή η Λαίδη, και θα βλέπανε οι τυχάρπαστες πωλήτριες αν θα μπορούσαν να κοιτάξουν, όχι να ψεκάσουν…

- «Ψησταριά ο Κώστας» στα Στύρα Ευβοίας: Εκεί μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι για να στείλουν με τον δικό τους τρόπο το μήνυμα σε αυτόν που σκότωσε με μία καρέκλα τη Μάγκι, το αδέσποτο σκυλάκι. Πιστεύω και εύχομαι να υποστεί την ανώτατη ποινή.

Ξεκαθάρισε ο Βερύκιος

Μιλώντας μου στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 την προηγούμενη Κυριακή («Της Νανάς», 6-7, και αυτό το ΣΚ), ο Δήμος Βερύκιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μαζί με τον Πέτρο Κουσουλό, όπως γράφτηκε. Αφορμή για την πληροφορία, όπως μου είπε, στάθηκε το γεγονός ότι τον είδαν να βοηθάει στα δοκιμαστικά που γίνονται στο κανάλι και αφορούν την εκπομπή της βραβευμένης από την ιαπωνική τηλεόραση παρουσιάστριας. Πάντως, ο Βερύκιος μόνο αδιάφορους δεν θα αφήσει τους τηλεθεατές αν θελήσει να «παίξει μπάλα» σε παρεάκι. Οποιος ή όποια και αν παρουσιάζει, αυτός θα είναι πρωταγωνιστής.

Η Ολγα και η Χριστίνα

Τελευταία εβδομάδα αυτή που ξεκινάει για την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και αυτό που έχω να γράψω είναι ότι η γυναίκα έχει αποδειχθεί μεγάλη αγωνίστρια. Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές πέρασε στον ΣΚΑΪ. Στη θέση της ίσως πολλοί να μην είχαν αντέξει -και πώς να άντεχαν όταν εδώ και μήνες η πρόθεση της διοίκησης ήταν να «τελειώσουν» το «Εxcellent» με συνοπτικές διαδικασίες; Τελικά, οι «παλιές καραβάνες» αντέχουν. Αν αναρωτιέστε για τη «θέση Μαλέλη», να γράψω -γιατί τον Μαλέλη τον ξέρω αρκετά καλά- ότι εκπομπή που φέρνει νούμερα για τον Σταμάτη είναι πετυχημένη και τέλος.

Και τώρα, για την αποχώρηση της Ολγας Τρέμη από το Mega, που σχολιάστηκε πολύ -αλίμονο αν δεν... Αν και συνήθως η «φτώχεια φέρνει γκρίνια», και αναφέρομαι στις χαμηλές τηλεθεάσεις του δελτίου του καναλιού, νομίζω ότι η Ολγα δεν άντεξε την ανάδειξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ως καλύτερης παρουσιάστριας της Ευρώπης, σύμφωνα πάντα με την ιαπωνική τηλεόραση. Το αναδεικνύω γιατί η παραίτηση της κυρίας Τρέμη έγινε λίγες ημέρες αφότου ανακοινώθηκε η διάκριση της Κωνσταντίνας.

Keywords
σκεψεις, λωρίδα της γάζας, γην και ύδωρ, φαιη σκορδα, το νησι, ιωάννης μελισσανίδης, sic, ζωδια σημερα, ελενα, εψιλον, ελενη μενεγακη, σημαίνει, spa, τηνος, ΑΝΤ1, alter, mega, trash, secret, ειδήσεις, μυκονος, site, αντζελα, παραπολιτικα, ολγα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, μπανιας, παραπολιτικα, ελενη, ιωάννης μελισσανίδης, δελφιναριο, αδεσποτο, γνωμη, γυναικα, εψιλον, θεμα, θιασος, κοντρα, νησι, πηγη δεβετζη, ραδιοφωνο, σταρ, τηλεοραση, φωτογραφια, mega, αγαπη, αντζελα, ανθη, αρωμα, αφορμη, βανδη, βραδια, γεγονος, δημητρα, γινει, γινονται, γυαλια, γλυφαδα, δεβετζη, δεσποινα βανδη, δεσποινα, διαστημα, δημος, εγινε, ελενα, ειπε, εβδομαδα, ζευγαρια, ζωνη, ζωνες, ιδεα, ιδιο, ειδος, ιαπωνικη, κεφτεδες, μενεγακη, μηνες, ξημερωματα, παντα, ολγα, πεθερα, πηγη, ρολο, σαββατο, σκορδα, στυρα, τζενη μπαλατσινου, τιτλος, φαντασια, φυσικα, ιωαννης, δικαιωμα, κυριακη, μοιαζει, μυκονο, πωλητρια, σημαίνει, site, spa, trash, τρωει, θετικα
Τυχαία Θέματα