Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!


Αδελφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια, αναγνωστάρια μου! Ο Γκωτιέ υποκλίθηκε στην Κοντσίτα, ποδοσφαιριστής της Super League πρωταγωνιστεί σε πορνοταινία του Σειρηνάκη, ο Νίκος Μουτσινάς θα πάει ΣΚΑΪ, η Μενεγάκη έχει ξωμείνει Ιούλιο στην Αθήνα και κάνει βόλτες στην Κηφισιά φορώντας σαγιονάρες Hermes

(σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hello»), ο Ντίμης Κρίτσας και οι δηλώσεις του έχουν κάνει πολλούς Ελληνες σχεδιαστές μόδας να θέλουν να του ξηλώσουν με τα δόντια τους όσα στριφώματα γάζωνε τα τελευταία 60 χρόνια, ο Ακης Καβατζίκης θα πάει στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, η Κατερίνα Καραβάτου με τον σύζυγό της στο «Εψιλον» για εκπομπή Σαββατοκύριακου, η Τρέμη έφυγε από το Μega και θα μετακινηθεί ένα χιλιόμετρο πιο «δίπλα», αφού το Αction 24 μια γειτονιά είναι, ο Δήμος Βερύκιος γίνεται η πιο hot τηλεοπτική περσόνα, στα κομμωτήρια της Ρόδου πουλάνε καρβέλια με ψωμί τα τελευταία επτά χρόνια και στην Αγγλία άνοιξε ο δρόμος να χειροτονούνται επίσκοποι γυναίκες. Παράλληλα, έμαθα ότι το Action 24 ετοιμάζει να «βγάλει στον αέρα» δυνατό πρόγραμμα. Αν και έχουν παρελάσει από τα γραφεία του καναλιού σχεδόν οι πάντες από τον δημοσιογραφικό-τηλεοπτικό χώρο, ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει» ονόματα, αν και ο Νίκος Ευαγγελάτος θεωρείται σχεδόν σιγουράκι. Στην υγειά μας οι «μετωπικές» και οι καραμπόλες.

Θρίλερ με «τρίχες»



Ο Δήμος Βερύκιος «ζωγραφίζει» με τα σχόλιά του από την εκπομπή «Happy day» στον Alpha. Με αφορμή το δείπνο-πάρτι για τα δέκα χρόνια της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», αναβάθμισε τη σημασία του gossip, καθώς αποκάλυψε, «φωτογραφίζοντας» τις Ναταλία Γερμανού και Σίσσυ Χρηστίδου, ότι την εποχή που κάνανε μαζί την εκπομπή η μία από τις δύο είχε απευθυνθεί στη γερμανική διοίκηση του σταθμού. Ο λόγος; «Η μικρότερη σε ηλικία συμπαρουσιάστρια», όπως είπε ο Δήμος, «είχε βάψει τα μαλλιά της σε χρώμα που έμοιαζε με εκείνο της μεγαλύτερης παρουσιάστριας»! Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, σταμάτησα και την αναπνοή μου για να μάθω. Εκείνη τη στιγμή «έπαιζαν» πλάνα στον «αέρα» με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου η μία αγκάλιαζε την άλλη κατά τη διάρκεια του δείπνου. Με αφορμή τις αγκαλιές και τα φιλιά που είδε, ο Δήμος θυμήθηκε... τα γεγονότα εκείνης της περιόδου και ξεδίπλωσε το ρεπορτάζ. Στο τέλος της αφήγησης, που παρακολουθούσα εκστασιασμένη, δήλωσε ότι «παραδέχεται τη Γερμανού, γιατί έχει αποδείξει ότι αντέχει στον μαραθώνιο».

Πρόταση σε Λαμπίρη



Τώρα, αναγνωστάρια μου, έχω να σας κάνω μία ακόμη αποκάλυψη. Εμαθα ότι πρόταση για πρωινή εκπομπή έχει γίνει από το κανάλι «Εψιλον» στη Χριστίνα Λαμπίρη. Η Λαμπίρη φέτος -το έχω γράψει, το ξαναγράφω- κατόρθωσε με ελάχιστα μέσα να τερματίσει με αξιοπρεπέστατες τηλεθεάσεις σε έναν σταθμό, τον ΣΚΑΪ, που μόνο φιλικές προθέσεις δεν έδειχνε για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Το gossip, βλέπετε... Το gossip που όλοι μισούν και όλοι λατρεύουν. Πάντως η Λαμπίρη έχει «χτίσει» μια ζώνη στον ΣΚΑΪ και αν σκεφτούν λιγάκι ήρεμα, έχουν πολλές πιθανότητες, αν αποφασίσουν να προσφέρουν τα στοιχειώδη μέσα, η συγκεκριμένη εκπομπή να πάει περίφημα.

îΑλέξης Τσίπρας (αρχηγός πολιτικού κόμματος): Τον είδαν με φουσκωτό στη Νάξο! Πόσα ν’ αντέξω η γυναίκα, πόσα; Την ίδια εποχή που η Ελένη Μενεγάκη έκανε βόλτες στην Κηφισιά, ο Τσίπρας έκανε «παπαράτσι» στη Νάξο; Ηρθαν τα «ύστερα του κόσμου»…


îΟ Ηλίας Κασιδιάρης ακολουθεί την Κιμ Καρντάσιαν στο Twitter.

îΚώστας Καραμανλής (πρώην πρωθυπουργός): Εχει μαυρίσει από τον ήλιο, σχολίασαν τα έντυπα... Καλά που μας ενημερώνουν, γιατί είχα αγωνία να μάθω αν «δουλεύει καλά» το «κόπερτον» του πρώην.

îΟ Βασίλειος Κωστέτσος ετοιμάζει βιβλίο που έχει να κάνει με όλα όσα έζησε, αλλά και τις εμπειρίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του modeling.Περίεργη είμαι αν θα αναφερθεί στις «δολοφονικές» φιλίες μεταξύ των συναδέλφων του, γιατί ο χώρος της μόδας κάθε άλλο παρά αγγελικά πλασμένος είναι.

«Η Τέχνη θέλει θυσίες»



Ποια διάσημη καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι «η Τέχνη θέλει θυσίες»; Η Βανέσα Μέι, η Μέριλ Στριπ ή η Αντζελα Δημητρίου; Η Λαίδη Αντζελα, αναγνωστάρια μου, έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο πώς μπορεί και κρατάει το σώμα της σε φόρμα. «Γυμνάζομαι σκληρά, κάνω διατροφή και πίνω μόλις ανοίξω τα μάτια μου ενάμισι λίτρο νερό!». Οπως καταλαβαίνετε, η δημοσιογράφος μια έκπληξη την έδειξε στο άκουσμα της ποσότητας του νερού. Στο «κενό της έκπληξής της» ήρθε η απάντηση από τη Λαίδη: «Τι νόμισες; Η Τέχνη θέλει θυσίες». Να μια εξήγηση γιατί δεν έγινα ποτέ διάσημη τραγουδίστρια. Προτιμώ να σφουγγαρίσω πατώματα παρά να πίνω δυο λίτρα νερό «άσπρο πάτο» το πρωί. Ασε που βλέποντας τελικό Μουντιάλ ένα μισόκιλο παγωτό καϊμάκι το «τσάκισα».

Το μπικουτί και το καρβέλι

Η γλυκιά μου εμμονή, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, είναι καλεσμένος στο «Μega Σαββατοκύριακο». Η κουβέντα αφορά και στα ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές και στο «πόσο πάει το καρβέλι το ψωμί». Ο υφυπουργός, με το γνωστό επικοινωνιακό του ταμπεραμέντο, απευθύνεται στους παρουσιαστές ως εξής: «Κύριε Ιορδάνη....», για να συνεχίσει με το «κύριε Μανώλη...». Το ακούω και θέλω να παρέμβω τηλεφωνικώς, για να θυμίσω ότι με το «κύριε Μανώλη, κυρία Κούλα, κύριε Λάκη....» επικοινωνούν μόνο συμπαθείς κομμώτριες και κομμωτές παρακμιακού salon de coiffure ή πωλήτριες και πωλητές σε μπουτίκ εσωρούχων που βρίσκεται δίπλα σε οπωροπωλείο στην Κάτω Μαγούλα... Υπουργός προς παρουσιαστή καναλιού, ποτέ. Ή θα πούμε «Ιορδάνη» ή θα πούμε «κύριε Χασαπόπουλε»... Μέχρι να σκεφτώ, ο Μανώλης Αναγνωστάκης αναφέρει στον υφυπουργό ότι στη Ρόδο πουλάνε καρβέλια ψωμί στα κομμωτήρια. Ο κύριος Γιακουμάτος θεωρεί ότι είναι χωρατό. Ο Μανώλης εκνευρίζεται και ζητάει να του καλέσουν τον άνθρωπο που έκανε την καταγγελία. Ο υφυπουργός απαξιώνει την καταγγελία και... σε λίγα λεπτά ο καταγγέλλων φούρναρης είναι στον «αέρα». Επτά χρόνια τα κομμωτήρια στη Ρόδο πουλάνε ψωμιά - καρβέλια και κανένας φορέας δεν δηλώνει αρμόδιος να διαχειριστεί το θέμα. Αποτέλεσμα; Ο Μανώλης Αναγνωστάκης «ρούμπωσε» τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο υφυπουργός δήλωσε ότι θα επιληφθεί του θέματος, τα κομμωτήρια που πουλάνε ψωμιά διαφημίστηκαν και ο φούρναρης σκέφτεται σοβαρά μαζί με τις λαγάνες να κερνάει και μια ντεκαπάζ δώρο.

Keywords
σκεψεις, super league, σασα σταματη, σισσυ χρηστιδου, ελενη μενεγακη, κιμ καρντάσιαν, super, league, αθηνα, hermes, ακης, ΑΝΤ1, εψιλον, ευαγγελατος, happy, alpha, gossip, τσιπρας, κασιδιαρης, twitter, αντζελα, παγωτο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, μουντιαλ 2014, ελενη, super league, το θεμα, γυναικα, διατροφη, θεμα, κηφισια, ονοματα, προγραμμα, υγεια, φιλια, ψωμι, alpha, gossip, hermes, αγωνια, ακης, αντζελα, αποκαλυψη, αφορμη, βιβλιο, βρισκεται, γεγονοτα, γειτονια, γινει, γινεται, γκωτιε, γραφεια, δημος, δηλωση, δηλωσεις, διοικηση, δοντια, δρομος, δωρο, ειπε, εμμονη, εντυπα, εποχη, επτα, εφυγε, τεχνη, ζωνη, ιδια, ηλικια, υφυπουργος, ηρεμα, κυριε, κυρια, κιμ καρντάσιαν, κομμωτηρια, λιτρο, μαλλια, ματια, μενεγακη, ναταλια γερμανου, νερο, νικος μουτσινας, ντεκαπαζ, πιθανοτητες, πρωινο, πρωι, σαγιοναρες, συζυγο, σωμα, στην υγεια μας, σχολια, τις κυριακες, τραγουδιστρια, φυσικα, φουσκωτο, φορμα, χριστινα, χρωμα, αγκαλιες, super, league, μουντιαλ, ροδο, θελω να
Τυχαία Θέματα