Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Eίναι απίστευτο τελικά πόσο εύκολα µια τηλεθεάτρια που ανήκει στο σκληροπυρηνικό κοινό µιας πρωινής χαζοκουβέντας, που την έχουµε ανάγκη αυτή την εποχή, βρίσκει γιατί η «οµάδα Κωστόπουλου» µένει πίσω από τους «Σκορδολιαγκαίους». Με δεδοµένο ότι είµαι ακαµάτρα και δεν σιδερώνω ποτέ, υπάρχει ένα εξαιρετικό κορίτσι, η Κατερίνα, που έρχεται και κάνει σπίτι ό,τι δεν κάνω εγώ. Συνήθως η Κατερίνα δουλεύει έχοντας την τηλεόραση ανοιχτή. ∆εν βλέπει, αλλά ακούει. Η Κατερίνα ψηφίζει Σκορδολιαγκαίους, αν και ξέρει ότι εκνευρίζοµαι µε τα σχόλια της Σάσας και τις ακραίες θέσεις του Λιάγκα. Μια µέρα δεν άντεξα

και τη ρώτησα: « Γιατί, ρε Κατερίνα, βλέπεις συνέχεια ΑΝΤ1 και όχι Mega;». Η πρώτη απάντηση ήταν αναµενόµενη... Για τη Λίτσα Πατέρα. Εκείνο που δεν περίµενα ήταν η απάντηση για το τηλεοπτικό «λάθος» που εντόπισε. «Μα, κυρία Νανά µου, µόλις βλέπω τον Ουγγαρέζο θυµάµαι ότι ο Λιάγκας και η Σκορδά είναι στο διπλανό κανάλι και γυρίζω να δω εκείνους». Είχε απόλυτο δίκιο. Οταν τα πρόσωπα µιας οµάδας έχουν «δέσει», αν µερικά µείνουν για να υποδεχθούν µια «νέα κατάσταση», η «νέα κατάσταση» δεν θα προκόψει ποτέ. Τα «αποµεινάρια» θα «φωνάζουν» στο κοινό να πάει να βρει το πρωτότυπο και όχι το υποκατάστατο.

Χωρίς... εισιτήριο

Μια µεγάλη «θεατρική» παράσταση σας περιµένει χωρίς να πληρώσετε εισιτήριο. Μια ευγενική προσφορά της µοναδικής Lady και του ασύδοτου αγοριού που κυκλοφορεί ανάµεσά µας πιο συχνά και από την αναπνοή µας. Η Lady Nana και ο Γιώργος Τράγκας µαζί. Το τρελό µου αγόρι, ο πιο αµαρτωλός δηµοσιογράφος που κυκλοφορεί, ο «άνθρωπος µε τη Ρεπούµπλικα» (έτσι παρουσιαζόταν στο κοινό του από τη συχνότητα του STAR κάποτε), ο πιο διεφθαρµένος των νοτίων και βορείων θαλασσών. Στις 23 του µηνός συντονιστείτε στο ραδιόφωνο του Real, όπου σε µια συνάντηση δύο ωρών αποκαλύπτω δίπλα του τα πάντα-όλα. Ξέρατε µήπως ότι ο Γιώργος Τράγκας πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει γιατρός, αλλά γράφτηκε σε σχολή κοπτικής-ραπτικής; Ναι, αναγνώστες µου, ο Τράγκας κάποτε ήθελε να κάνει την καριέρα του Βασίλειου Κωστέτσου. Το αποκαλύπτω στην εκποµπή που κάνω µαζί του, για να φτάσουµε στον προποµπό της συνεργασίας µας. Μια πατρόνα και ένας βαρόνος τι θα µπορούσαν να κάνουν, εκτός από «φόνους», µε την καλή έννοια; Στις 24 του µηνός, παραµονή Χριστουγέννων, δείτε ότι ο Γιώργος Τράγκας, µετά τον Σεφερλή, είναι ο µόνος που µπορεί να γεµίσει το «∆ελφινάριο» ανεβάζοντας επιθεώρηση.

Θέλει και τρίτο

Η Σίσσυ Χρηστίδου «αποκάλυψε» ότι µπορεί να κάνει και τρίτο παιδί. Να µου το θυµηθείτε, ο Αυτιάς µε τα δικαιώµατα των τρίτεκνων έχει επηρεάσει συνευρέσεις ζευγαριών. Παράλληλα, ένα άλλο πρόσωπο, η τηλεπερσόνα, κεντρική παρουσιάστρια και εργαζόµενη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δήλωσε σε συνέντευξή της: «Εγώ δεν πείραξα κανέναν. Τους ενοχλεί που κάνω τη δουλειά µου». Ε, µα! Το βρήκες επιτέλους, καρδιά µου. Από δω το είχες, από εκεί το ζάλιζες, του έδωσες και κατάλαβε. Αλλά αυτή η ειλικρίνειά σου είναι απελπιστική.

-Ο Πέτρος Κωστόπουλος (παρουσιαστής, πρώην εκδότης, διαµορφωτής τάσεων και υπερτάσεων) δεν έχει το σωστό τηγάνι για να µαγειρέψει µια συκωταριά γαλοπούλας.

-Τρεις φορές το είπε στην Τζένη ότι µαγειρεύει σε λάθος τηγάνι. Τι να πω... Μακριά από εµάς τέτοια βάσανα.

ΓΑΠ συνεχίζει να διδάσκει, πολύ καλά αµειβόµενος, το πώς καταστράφηκε η Ελλάδα ως χώρα.

-Επειδή ξέρω και µια κοµµώτρια που άφησε καραφλή τη θεία Ασηµούλα χρησιµοποιώντας καθαρή αµµωνία, αντί για ντεκαπάζ, να τη στείλουµε να «κρεπάρει» τη Μαντόνα;

Η σωστή απάντηση

Τι µου άρεσε στον Λιάγκα. Κι όµως συνέβη. (Οχι, δεν έχω πιει ρακές). Η κουβέντα του Λιάγκα µε τη Σάσα Σταµάτη σχετικά µε την περιγραφή που είχε κάνει κάποτε στον «αέρα της εκποµπής» για τα γεννητικά όργανα του Ματιάµπα. Τότε, όταν το είχα ακούσει, είχα «φρικάρει» σε σηµείο που να νοµίζω ότι αν ήµουνα άντρας και άκουγα δηµοσίως κάτι αντίστοιχο από γυναίκα ή θα µε είχαν κλείσει φυλακή ή θα είχα αποφασίσει να είµαι µόνο γκέι. Τον Ματιάµπα τον είχε καλέσει ο Θέµης Γιωργαντάς, του θύµισε το περιστατικό µε τη Σταµάτη, «το θύµα» απάντησε και η απάντηση αυτή σχολιάστηκε από την παρέα του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, στη συγκεκριµένη περίπτωση υπήρξε πολύ σωστός. Οταν γράφω «σωστός» δεν εννοώ για µένα. Αναφέροµαι στο ότι ο Λιάγκας απάντησε έτσι όπως περίµενε να απαντήσει το κοινό που παρακολουθεί εκείνη την ώρα εκποµπή.

Οι τυχερές της Αννίτας

Η Αννίτα Πάνια και η εκποµπή της είναι φτιαγµένη εδώ και χρόνια για τυπάκια που φοράνε τρέλα και κορδέλα. Της Πάνια την εκποµπή τη βλέπεις ή γιατί σου έχει πέσει βαριά η φασολάδα ή για να περάσουν οι ώρες σου χωρίς να θυµηθείς τον δικό σου ΦΠΑ, το δικό σου µµµµ... κέρατο, τον δικό σου νταλκά, τη δική σου καψούρα και πάει λέγοντας. Την προηγούµενη εβδοµάδα, η τηλεόραση ήταν καθηλωµένη στον Alpha. Στον διαγωνισµό, λοιπόν, που κάνει η πάντα ξεµαλλιασµένη Αννίτα, οι πιστές φίλες της εκποµπής, αφού εµφανίζονται δηµοσίως να µην έχουν ούτε µπρίκι να βράσουν νερό, µε το που κερδίζουν τηλεορασάρα αρχίζουν τα «παζάρια» µε την παρουσιάστρια... «Μπορείς, Αννίτα µου, να µη µου δώσεις την τηλεόραση, αλλά µια κουζίνα;». Αντε βάλε πλυντήριο, κυρά µου, που θα βγεις τέτοιες εποχές και θα έχεις και απαιτήσεις στον λαχνό. Εµ κερδίζει τηλεορασάρα, εµ παζαρεύει ανταλλαγή. Γιατί δεν παίρνεις, µαντάµ, την τηλεόραση; Πούλησέ τη και αγόρασε µετά την κουζίνα µε την κεραµοσκεπή...

Keywords
Τυχαία Θέματα