Ο ξάδελφος του πρωθυπουργού πρωταγωνιστής σε διαφήμιση (VIDEO)

Οταν ο Αντωνης Σαμαράς πρωταγωνιστούσε στην περίφημη διαφήμιση μπύρας με το σύνθημα «Κουτί κουτί κουτί, μα τι κουτί κουτί».... Οχι, δεν εννούμε τον σημερινό πρωθυπουργό αλλά τον συνονόματο εξάδελφό του.

Γράφει η Σίβυλλα σήμερα στο Βήμα, μεταξύ άλλων:

«Εκείνος όμως ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση ήταν ο ξάδερφος του Πρωθυπουργού, συνονόματος Αντώνης Σαμαράς. Λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι ο cousin Antoine ήταν ο πρωταγωνιστής σε μία

από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές καμπάνιες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας. Ο κ. Σαμαράς ήταν το «πρόσωπο» στο περίφημο διαφημιστικό σποτ για τα promotion γνωστής μπύρας. Το «σύνθημα» για το πέρασμα της ξανθιάς beer στην αγορά έμεινε στην... ιστορία! Όλη η Ελλάδα τότε τραγουδούσε «Κουτί κουτί κουτί, μα τι κουτί κουτί».

Το story γύρω από τον ωραίο Antoni

Ρώτησα να μάθω τις λεπτομέρειες πίσω από την διαφημιστική καμπάνια. Πώς δηλαδή ο Antoine δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στο συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ που... έσπασε ταμεία. Όπως λένε αυτοί που τον γνωρίζουν από κοντά δέχτηκε την πρόταση μετά από έντονες πιέσεις φίλων. Όλοι όταν τον έβλεπαν του έλεγαν: «Αντώνη είσαι τόσο ωραίος άνδρας. Γιατί βρε παιδί μου δεν παίζεις στο σινεμά ή σε μια διαφημιστική καμπάνια τέλος πάντων;». Εκείνος γελούσε. Τελικά όμως ήρθε η πρόταση από μεγάλη διαφημιστική εταιρεία για το συγκεκριμένο σποτ. Στενοί φίλοι όταν τον βλέπουν του τραγουδούν ακόμα το λαοφιλές άσμα της περιβόητης καμπάνιας «Κουτί κουτί κουτί». Εκείνος γελάει πάντα... Ο κ. Σαμαράς κατοικεί στην Αθήνα με την σύζυγό του. Έχουν επίσης ένα πολύ όμορφο σπίτι στο Πόρτο Χέλι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα