Η Adele λέει όχι σε συμβόλαιο ομορφιάς αξίας 14 εκ. ευρώ!

Κάποιες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν ένα συμβόλαιο ομορφιάς, κάποιες άλλες αρνούνται να γίνουν το πρόσωπο οποιουδήποτε brand, ακόμη και της L’Oreal.

Η δημοφιλής και άκρως αντικομφορμιστική τραγουδίστρια Adele, ύστερα από μήνες διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεων, είπε όχι στο να αντικαταστήσει τη Cheryl Cole, ως η νέα πρέσβειρα της εταιρείας καλλυντικών L'Oréal, απορρίπτοντας ένα συμβόλαιο αξίας 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Η 25-χρονη

- βραβευμένη με Όσκαρ για το soundtrack της ταινίας του James Bond, Skyfall - είχε οριστεί να αναδειχθεί ως το πιο υψηλά αμειβόμενο πρόσωπο του Γαλλικού κολοσσού που έχει υπάρξει ποτέ, με την υπογραφή ενός τετραετούς διαφημιστικού συμβολαίου και μίας επιταγής πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Η ταλαντούχα Adele, επέλεξε να κάνει τη διαφορά και να αποχωρήσει από τον υψηλού προφίλ ρόλο ομορφιάς που της είχε προταθεί, χωρίς καμία επιπλέον εξήγηση, εκπλήσσοντας ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της L'Oréal.

Ωστόσο, η εν λόγω κίνηση της τραγουδίστριας δεν αποτελεί έκπληξη, αφού είχε ήδη προειδοποιήσει από το 2011 για την ξεχωριστή ιδεολογία της, δηλώνοντας : "Δεν θέλω το όνομά μου δίπλα σε οποιοδήποτε brand. Δεν θέλω ούτε να στιγματιστώ ούτε να επηρεαστώ. Θεωρώ πως είναι ντροπή να ξεπουλάς τον εαυτό σου."

Φαίνεται λοιπόν πως η νεαρή Adele, κάθε άλλο παρά ονειρευόταν να ακολουθήσει την πορεία ονομάτων όπως Jennifer Lopez , Penelope Cruz και Eva Longoria οι οποίες κατατάσσονται στην Α-κατηγορίας λίστα των πρεσβείρων των γαλλικών καλλυντικών ομορφιάς.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Adele είναι το ίδιο πρόσωπο που αρνήθηκε να τραγουδήσει στο θρυλικό γάμο του βασιλικού ζευγαριού William και Κate.

Keywords
Τυχαία Θέματα