Ο Βενιζέλος και... "αυτός ο άνθρωπος", ο Γιώργος Παπανδρέου!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σήμερα, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑΡ) εξαπέλυσε νέες βολές προς τον Γιώργο Παπανδρέου αποκαλώντας τον "αυτός ο άνθρωπος"!

"Τα δίκτυά μας απλώνονται. Ήδη την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μια πολύ σημαντική συνάντηση με το δίκτυο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Προχωρούμε κανονικά. Υπάρχει όμως πάντα το πρόβλημα των ασύμμετρων καταστάσεων. Λίγοι άνθρωποι,

ακόμη και ένας άνθρωπος, αρκεί για να αδικήσει τη δουλειά πολλών άλλων και δυστυχώς υπάρχει μια ευκολία που κάνει κάποιους να ασεβούν απέναντι στην ιστορία, αλλά και το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Είναι κρίμα αυτή η ηρωική προσπάθεια των βουλευτών μας, άλλων στελεχών μας επί τόσα χρόνια να κρύβεται επειδή στη δημοσιότητα κυριαρχούν κάποιες άλλες απόψεις, κάποιες άλλες δήθεν πρωτοβουλίες" είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, έδειξε με την ομιλία του πως δεν θέλε να ασχολείται με τον πρώην πρωθυπουργό γιατί όπως είπε έχει άλλες... προτεραιότητες!

"Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλα τα πράγματα είναι ακόμη πάρα πολύ νωπά για να τα σχολιάσουμε. Δεν χρειάζεται. Ο καθένας μπορεί να τα σχολιάσει από μόνος του. Θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν μιλώ για τα θέματα αυτά. Και δεν μιλώ, φίλες και φίλοι, για έναν πάρα πολύ απλό λόγο: γιατί έχω άλλες προτεραιότητες. Άλλες προτεραιότητες σε σχέση με τη χώρα, σε σχέση με την οικονομία, σε σχέση με τη διαπραγμάτευση που κάνουμε με τους εταίρους και την τρόικα, σε σχέση με την εξωτερική πολιτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα