Ο Καμίνης ανακοίνωσε υποψηφίους

Το 90% του ψηφοδελτίου με το οποίο θα διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχεία της Αθήνας παρουσίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιωργος Καμίνης.

Τον συνδυασμό του «Δικαίωμα στην Πόλη» παρουσίασε ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Καμίνης, το ψηφοδέλτιο αποτελείται κατά 50% από νέα πρόσωπα, ενώ από τους 66 υποψηφίους οι 20 είναι γυναίκες. Θα ανακοινωθούν επίσης άλλες οχτώ υποψηφιότητες,

οι οποίες δεν ανακοινώθηκαν σήμερα.

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Μαρία Γιαννάκη, ο Νίκος Χρυσόγελος, ο Νίκος Μπίστης και η Μαρία Καρακλιούμη. Δήλωση στήριξης για τη στάση του κ. Καμίνη στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής απέστειλε ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Ανάμεσά στους υποψήφιους είναι ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο πανεπιστημιακός Θάνος Βερέμης, οι δημοσιογράφοι Μυρσίνη Λιοναράκη, Πόπη Διαμαντάκου, Γιώργος Φρατζεσκάκης, Φώτης Βαλλάτος κ.α

Συμμετέχουν επίσης οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Αγγελόπουλος Βασίλης, Αποστολόπουλος Γιώργος, Βαρελάς Ανδρέας, Γιαννοπούλου Πόπη, Κατσούλη Ελένη, Κόκκινος Νίκος, Κοντοσταθάκου Εύα, Μπέης Παναγιώτης, Μπιλιάνη Σάντυ, Μπρούλιας Γιώργος, Παπανδρέου Γιώργος, Παπαχελά Νέλη, Προβατάς Φώτης, Φράγκος Σπύρος, Φίλιππος Δραγούμης, η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου και ο γιός του αείμνηστου Μιχάλη Παπαγιαννάκη - Λευτερης.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ Καμίνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι πλέον το χθες πέθανε και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για την Αθήνα.

Τέλος, ο Δημαρχος Αθηναίων επεσήμανε ότι με λιγότερους κατά 60% πόρους, κατάφερε να πραγματοποιήσει σπουδαίο κοινωνικό έργο, αφού 20 χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά από τις κοινωνικές δομές του δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα