Απάντηση Βαρβιτσιώτη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απάντηση εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας για το δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ σχετικά με την σπατάλη 9000 ευρώ για ράφια.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Ο... κούκος αηδόνι κόστισε στα δημόσια ταμεία μια ανακαίνιση των γραφείων του υπουργείου Ναυτιλίας. Συγκεκριμένα, ύστερα από... απόφαση του υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, διατέθηκαν 9.000 ευρώ για… αγορά ραφιών. «Προφανώς τα ράφια θα είναι κατασκευασμένα από... χρυσάφι», σχολίαζαν εργαζόμενοι στο υπουργείο Ναυτιλίας μόλις πληροφορήθηκαν την εξέλιξη, η οποία δείχνει ότι ο

κ. Βαρβιτσιώτης αμέλησε να ενημερώσει τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου του ότι η χώρα περνά μια δύσκολη κρίση και πρέπει να αποφεύγουν τα περιττά έξοδα...

Διαβάστε την απάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και της ιστοσελίδας parapolitika.gr, στο οποίο επιχειρείται η δημιουργία εντυπώσεων για δήθεν πολυδάπανες προμήθειες ραφιών από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, διευκρινίζονται τα εξής:

1) Η συγκεκριμένη προμήθεια μεταλλικών ραφιών διενεργήθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως προβλέπει ο νόμος.

2) Πραγματοποιήθηκε με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του αρχείου των Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και όχι για ανακαίνιση , όπως αναγράφεται. Επισημαίνεται δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν αφορά ανακαίνιση του γραφείου του Υπουργού, όπως υπονοεί το δημοσίευμα.

3) Τα εν λόγω μεταλλικά ράφια πρόκειται να διατεθούν για κάλυψη των λειτουργικών αναγκών 4 διευθύνσεων, 11 τμημάτων, καθώς και ενός μεγάλου πολυχώρου.

4) Σημειώνεται, τέλος, ότι για τη συγκεκριμένη προμήθεια κατατέθηκαν τρεις (3) προσφορές από εταιρείες και επελέγη η πλέον οικονομικά συμφέρουσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα