H πρωτοβουλία "Βύρωνας 2020" είναι εδώ!

Η πρωτοβουλία « Βύρωνας 2020» δεν είναι μια πολιτική ή δημοτική κίνηση. Είναι ένα κάλεσμα, ένα μάζεμα νέων βυρωνιωτών και βυρωνιωτισσών , επιστημόνων, επαγγελματιών, φοιτητών, ανθρώπων της εργασίας. Το κοινό μας χαρακτηριστικό είναι ότι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, δημιουργήσαμε οικογένειες στον Βύρωνα στον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε , δραστηριοποιούμαστε.
Εδώ και 2 χρόνια η πρωτοβουλία μας θέλοντας να κάνει μια σειρά προτάσεων για τις κρίσιμες δημοτικές του 2014, - που θα εκλέξουν δημοτικές αρχές μέχρι το 2020- ανέπτυξε μια σειρά επαφών με κύριο άξονα την ανθρώπινη επαφή και την ανταλλαγή απόψεων.

Δυο χρόνια μιλήσαμε , συζητήσαμε , αφουγκραστήκαμε για το Βύρωνα, τη γειτονιά μας. Στόχος μας είναι η κατάθεση ουσιαστικών και υλοποιήσιμων προτάσεων ώστε ο Βύρωνας να είναι μια γειτονιά ζωής, μια γειτονιά με πράσινο , μια γειτονιά με ασφάλεια, υποδομές , αλληλεγγύη, μια γειτονιά που σέβεται την ιστορία της, αναδεικνύει το προσφυγικό της στίγμα. Όλα αυτά για να γίνουν όμως χρειάζεται ένας Δήμος με οικονομική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία προσαρμοσμένος στις σύγχρονες ευρωπαϊκές απαιτήσεις, ένας Δήμος που ανταποδίδει με διαφάνεια και σεβασμό στο πολίτη τις εισφορές του προς αυτόν.
Δεν διεκδικούμε αλάθητα, δεν είμαστε παντογνώστες. Οι προτάσεις μας πηγάζουν από την αγάπη μας για το Βύρωνα, τον οποίο θέλουμε να βλέπουμε ζωντανό, καθαρό, πρωτοπόρο. Το πλέγμα των σκέψεων και των σκοπών μας θεωρούμε ότι βρίσκει ανταπόκριση μέσα από τις προτάσεις του δημοτικού συνδυασμού « Νέα Εποχή Βύρωνα» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον ιατρό κ. Χρήστο Γώγο τον οποίο στηρίζουμε ενεργά για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 με 3 υποψηφιότητες πιστεύοντας ότι η συμμετοχή είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Ανυφαντής Οδυσσέας, Ιδιωτικός υπάλληλος
Ασβεστάς Άρης, δημοσιογράφος -Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αυγουστάκη Ευαγγελία , Ιδιωτική Υπάλληλος
Βαθιώτης Θοδωρής, Ιδιωτικός υπάλληλος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Βουρλούμης Βασίλης, Υπάλληλος ΟΣΥ
Βρυώνη Χρυσούλα , Ιδιωτική Υπάλληλος
Καβαλλιεράκης Στέφανος, Εκπαιδευτικός –Δρ. Μεσογειακών και Ανατολικών Σπουδών.
Καράγιωργας Ιωάννης, Ιδιωτικός υπάλληλος
Κατσιμίγκος Διονύσης, Ιδιωτικός υπάλληλος
Καφύρας Παναγιώτης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Κοτούπας Σωτήρης, υπάλληλος ΣΤΑΣΥ
Σπανουδάκη Ειρήνη, Ιδιωτική υπάλληλος
Τσολιάς Βασίλης, υπάλληλος Τραινοσε-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα