"Ο Χρήστος και ο... Άχρηστος" στους 90,1

Με μια εκπομπή-έκπληξη μπαίνουν στη ραδιοφωνική παρέα των «Παραπολιτικών» ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Θοδωρής Αθερίδης, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στους ακροατές. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμφωνία των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

90,1, το σχετικό άρθρο ήταν από τα πιο διαβασμένα στα parapolitika.gr. Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Θοδωρής Αθερίδης κάθε Κυριακή, 12.00 με 14.00, θα συζητούν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο όσα απασχολούν καθημερινά τους πολίτες. Ο «Χρήστος» είναι ένας γνωστός και καθιερωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός, που αναλαμβάνει μια καινούργια εκπομπή. Τα βάσανά του ξεκινούν όταν ο διευθυντής του νέου σταθμού έχει την έμπνευση να του «φυτέψει» έναν γνωστό του, τον «Αχρηστο», στην εκπομπή και τότε οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, δημιουργώντας κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές θα κάνουν πρεμιέρα στις 11 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, ενώ στις επερχόμενες μάχες της κάλπης θα έχουν τον δικό τους, ξεχωριστό ρόλο στο εκλογικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Φερεντίνος ξεκίνησε την καριέρα του δίπλα στα θρυλικά «Κακά παιδιά», τον Θανάση Λάλα και τον Λάμπη Ταγματάρχη, και επανέρχεται στα ερτζιανά με τον Θ. Αθερίδη με ένα talk show που θα αφήσει εποχή. Παράλληλα, με ειδικές αποστολές θα μας δίνει υπέροχα στιγμιότυπα από όλη την Ελλάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Ο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Θοδωρής Αθερίδης είχε ασχοληθεί και παλιότερα με το ραδιόφωνο, ενώ στα τέλη του '90 δημιούργησε μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το μουσικό γκρουπ Αγαμοι Θύται.

Εχει ασχοληθεί με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο ως ηθοποιός, κειμενογράφος και τελευταία ως σκηνοθέτης. Κατά το διάστημα 1988-1994 εμφανίστηκε σε παραστάσεις 21 έργων στο ΚΘΒΕ. Στην Αθήνα, το 1995 συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο, ενώ έναν χρόνο αργότερα με τον θίασο της Κάτιας Δανδουλάκη στο έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Υπηρέτης δύο αφεντάδων». Την περίοδο 2000-2001 έπαιξε στην παράσταση «Angel baby» στο Θέατρο Μουσούρη, το 2001-2002 στο έργο «Τρεις μέρες βροχή», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ενώ το 2002-2003 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Full Μonty». Τελευταίο του δημιούργημα, το «Πράγματα και θάματα». Εχει συγγράψει ακόμα τα θεατρικά έργα: «...από έρωτα», «Μια μέλισσα τον Αύγουστο», «Συνέβη κι όποιος θέλει το πιστεύει», «...Από μακριά» και «Αγρια Δύση».

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Στην τηλεόραση, το 2006, παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος», ενώ παλαιότερα συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Είμαστε στον αέρα» (μαζί με τον Στέλιο Μάινα, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Ακη Σακελλαρίου, τη Δήμητρα Ματσούκα κ.ά.) και «Σ' αγαπώ - μ' αγαπάς», με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Το 2007-2008 ήταν ο πρωταγωνιστής στη σειρά «Φίλα τον βάτραχό σου» μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη, στο «Μόνο εσύ», με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά είχε και μια έκτακτη συμμετοχή στις σειρές των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Δύο ξένοι» και «Το κόκκινο δωμάτιο». Τώρα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της σεναριογράφου Ρένας Ρίγγα, «Πίσω στο σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα