Όμιλος sport media από Σωτηρακόπουλο

Εντονη κινητικότητα αναπτύσσει τελευταία ο γνωστός αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να δημιουργήσει έναν «μίνι» μιντιακό όμιλο, που θα αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από αθλητικά Μedia. Η πρώτη κίνηση, όπως σας έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, θα εκδηλωθεί στο Διαδίκτυο, με το site που ετοιμάζει από κοινού με τον ιδιοκτήτη του iefimerida.gr, Χρήστο Ράπτη. Το νέο Μέσο, που προσφάτως απέκτησε και στέγη (σ.σ.: στην περιοχή του «Hilton»),

θα βγει στον «αέρα» στα μέσα του τρέχοντος μήνα. Στο εγχείρημα, εκτός από τον κ. Σωτηρακόπουλο, θα μετέχει και ο Γιάννης Θειακός, ενώ υπάρχει σχέδιο για «μεταγραφές» που στόχο θα έχουν την αποδυνάμωση του ανταγωνισμού.

Ανεξάρτητα, όμως, από το site, ο γνωστός αθλητικογράφος, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, έχει ξεκινήσει συζητήσεις και για την απόκτηση ραδιοφωνικής συχνότητας. Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι λογικό, εγείρει πολλά ερωτήματα, δεδομένης και της μετοχικής σχέσης που διατηρεί ο κ. Σωτηρακόπουλος με τον Νovasport fm. Πάντως, προς την κατεύθυνση της ανεύρεσης ραδιοφωνικής συχνότητας έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες. Αρχικά υπήρξε η σκέψη να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο εταιρικό σχήμα, με τη συμμετοχή και επιχειρηματία που δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο του ιντερνετικού στοιχήματος. Παρά το γεγονός ότι είχαν προχωρήσει οι σχετικές κουβέντες, εσχάτως ο κ. Σωτηρακόπουλος δείχνει να ακολουθεί εντελώς διαφορετική στρατηγική, χωρίς, φυσικά, να αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από το φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο που υλοποιεί.

ΜΕ ΜΠΕΚΙΟ. Για την ιστορία, αξίζει να επισημανθεί ότι ο έμπειρος αθλητικός συντάκτης σε ανύποπτο χρόνο είχε ξεκινήσει μια συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του αθλητικού site sportdoc.gr, Ανδρέα Μπέκιο, διερευνώντας το ενδεχόμενο συμμετοχής του τελευταίου στον Sport fm. Με δεδομένη εκείνη την κουβέντα, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι Σωτηρακόπουλος και Μπέκιος να αναπτύσσουν κοινή δράση. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, γίνεται σαφές ότι ο κ. Σωτηρακόπουλος έχει αποφασίσει τη σταδιακή αποστασιοποίησή του τόσο από την αθλητική εφημερίδα «Sportday» όσο και από το ραδιόφωνο του συγκεκριμένου ομίλου. Αλλωστε, ακόμη και η δημιουργία του site με τον Χρήστο Ράπτη είναι μια ευθέως ανταγωνιστική ενέργεια έναντι του ιστότοπου που διαθέτει το αθλητικό συγκρότημα της Καλλιθέας.

Keywords
Αναζητήσεις
σωτηρακοπουλος αθλητικογραφος, ντερικ μπραουν wikipedia
Τυχαία Θέματα