Ο Μπερλουσκόνι πουλάει τη Μίλαν

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, φέρεται να ανακοίνωσε ότι πούλησε το 75% της Μίλαν σε ομάδα επιχειρηματιών από την Κίνα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του Aska News. Σύμφωνα με αυτό, ο Καβαλιέρε έχει ολοκληρώσει την πώληση του 75% των μετοχών των Ροσονέρι σε κονσόρτιουμ από την Κίνα το οποίο «υποστηρίζεται δυνατά από την κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση».

Το αφεντικό της Μίλαν φέρεται να είπε σε πρόσωπα του κοντινού

του περιβάλλοντος ότι «χρειαζόμαστε μερικές μέρες για να τακτοποιήσουμε τις λεπτομέρειες» όμως η υπόθεση ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί. Η πώληση θα κοστίσει 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ με την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι να παραμένει στο κλαμπ έχοντας τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή. Οπως έγραψε το Aska News μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στον Μπερλουσκίνι και τους Κινέζους.

Τη στιγμή που τα Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας αναπαράγουν την είδηση με την επικείμενη πώληση των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, Ansa, μεταδίδει ότι σύμφωνα με πηγές κοντά στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση. Επίσης τονίζεται ότι τα όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα, προϊόν φαντασίας ακόμα και αν κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον, όπως επίσης ότι δεν έχει γίνει καμία εκτίμηση της αξίας του κλαμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα