Νικολόπουλος στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: 90,1: "Την Δευτέρα θα δω τον Καμμένο"

«Αν μας ξανακάνει περήφανους ο Αντώνης Σαμαράς θα συστρατευτούμε, αν αλλάξει η πολιτική κανένας δεν θέλει να περιπλανάται. Έτσι νοιώθω σήμερα κι εγώ. Σαν περιπλανώμενος Ιουδαίος», δήλωσε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας για την κινητικότητα στην Κεντροδεξιά επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές με τον Παναγιώτη Καμμένο, αποκαλύπτοντας και μάλιστα την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν από λίγες ώρες προκειμένου να βρεθούν την επόμενη Δευτέρα για να επισημοποιήσουν ή όχι τον «γάμο» μεταξύ των δύο κομμάτων.

«Χθες το βράδυ πήρα την πρώτη επίσημη τηλεφωνική πρόσκληση από τον Πάνο Καμμένο για να συναντηθούμε την Δευτέρα. Συγκάλεσα την πολιτική επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, για να αποφασίσουμε τα της συνεργασίας. Εμείς είμαστε η κλασική Νέα Δημοκρατία και θέλουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι, λέμε όμως ναι στις συνεργασίες», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος και συνέχισε:

«Ο «γάμος» με τον Καμμένο δεν είναι κάτι καινούργιο. Πάντα συνομιλούσα με όλους και πίστευα ότι μπορούσαμε να βρούμε κοινό αντιμνημονιακό τόπο. Φαίνεται ότι μετά την χθεσινή απόφαση του Πάνου Καμμένου ότι ανοίγει και πάλι το θέμα των συνεργασιών. Από την μεριά του χριστινοδημοκρατικού κόμματος υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση. Ότι εμείς δεν θέλουμε να αφομοιωθούμε. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε συνεργασία. Λέμε ναι σε οποιαδήποτε συνεργασία, αλλά ως κόμμα δεν θα διαλυθούμε. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε».

Για την κινητικότητα στη δεξιά ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε επίσης «Έφυγε 1 εκ. κόσμος από την κεντροδεξιά, ο οποίος δεν επικρότησε κανέναν. Ούτε εμάς που φύγαμε από τη Νέα Δημοκρατία. Από την ημέρα που παραιτήθηκα προσπάθησα να κάνω τον «γεφυροποιό» προκειμένου να ενωθούν όσοι από την κεντροδεξιά είναι αντιμνημονιακοί. Υπάρχουν άνθρωποι στα δεξιά που δεν δέχονται ο Βενιζέλος να κάνει τον πρωθυπουργό».

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, που αποκάλυπτε το παρασκήνιο του νέου ανασχηματισμού. Ο κ. Νικολόπουλος καταθέτει σχετική ερώτηση στην Βουλή καθώς όπως ανέφερε: «Αγωνιώ για την απάντηση που θα μας δώσει ο πρωθυπουργός.

Ακόμη περιμένει αίνιγμα η υπουργοποίηση Οικονομίδη που δεν έγινε ποτέ με παρέμβαση Στουρνάρα και Σημίτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα