Δημοτικός υπάλληλος με πλαστό πτυχίο "έφαγε" τη θέση συναδέλφου του

Απίστευτο θράσος είχε ένας δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ξάνθης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε πλαστό πτυχίο, δεν πτοήθηκε, άσκησε έφεση κατά συναδέλφου του και κατάφερε να του… «φάει» τη θέση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ελέγχων ο συγκεκριμένος υπάλληλος διορίστηκε στον δήμο Ξάνθης το 2008 μέσω ΑΣΕΠ, προσκομίζοντας όμως πλαστό απολυτήριο από Λύκειο της Ξάνθης.

Τη θέση του κατείχε αρχικά άλλος υπάλληλος, όμως αυτό δεν τον πτόησε κι έτσι άσκησε έφεση, την οποία και κέρδισε με αποτέλεσμα

ο άνθρωπος που είχε προσληφθεί νόμιμα να χάσει τη δουλειά του.

Κανείς δεν έλεγξε το απολυτήριό του και φυσικά κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν πλαστό. Πάντως δεν είναι ο μοναδικός δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ξάνθης που προσελήφθη με πλαστό πτυχίο.

Υπάλληλος, ο οποίος διορίστηκε πριν από 20 χρόνια, είχε προσκομίσει απολυτήριο από το λύκειο Σταυρούπολης, στο οποίο δεν είχε φοιτήσει ποτέ. Επίσης ένας ακόμα είχε διοριστεί αρχικά στον δήμο Αθηναίων και αργότερα πήρε μετάταξη για τον δήμο Ξάνθης, με πλαστό απολυτήριο δημοτικού σχολείου, το οποίο μάλιστα την περίοδο που υποτίθεται ότι είχε εκδοθεί το απολυτήριο, δεν είχε καν χτιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα