Νέα έκθεση φωτογραφίας από την Ανθή Ξενάκη

Ενάμιση χρόνο μετά την ατομική της έκθεση Αστική Γεωμετρία στο Μουσείο Ηρακλειδών, η Ανθή Ξενάκη εκθέτει και πάλι τις δημιουργίες της και όσο με την μοναδική της τέχνη «φυλακίζουν» τα κλικ του φωτογραφικού της φακού.

Αυτή τη φορά, συμμετέχει στην ομαδική έκθεση φωτογραφίες Review 015 στο πλαίσιο του Athens Photo Festival, όπου «υπογράφει» έξι έργα της από τη σειρά Ίχνη μιας πόλης.
Τα εγκαίνια

της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο).

Να σημειωθεί οτι η έκθεση Re: View 015 φιλοξενεί τη φωτογραφική δουλειά 27 νεοεμφανιζόμενων φωτογράφων. Προέρχονται από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Δημιουργικής Φωτογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας, με εισηγητές την Ελένη Μουζακίτη και το Λάμπρο Παπανικολάτο.

Πρόκειται για φωτογράφους με γνωστικό και αισθητικό υπόβαθρο που ποικίλει. Έχουν όμως ένα κοινό στοιχείο: πλησιάζουν τη φωτογραφία μέσα από το πολύχρωμο και δυναμικό πεδίο των ποικίλων τάσεων που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια που η φωτογραφική εικόνα κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας. Τα χρόνια ακριβώς που η φωτογραφία μετρά ως τέχνη όσο ποτέ άλλοτε. Ο καθένας τους παρουσιάζει ένα μικρό μέρος της υπό εξέλιξη δουλειάς του, δίνοντας έτσι ένα στίγμα των ενδιαφερόντων και των επιλογών του.


Διάρκεια: Τετάρτη 10 Ιουνίου- Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015
Ώρες Λειτουργίας: Τρι, Τετ, Πεμ, Παρ, Σαβ: 10:00 – 20:00 & Κυρ: 10:00 – 14:00

Keywords
Αναζητήσεις
ανθή ξενάκη
Τυχαία Θέματα