"Ναι" από τον Ψαριανό στον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας

"Θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες” είναι η πιο «σταθερή» απάντηση που δίνει – τελευταία, όλο και πιο συχνά - ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός. Όσο η αντίστροφη μέτρηση φθάνει στο σημείο «μηδέν» για την πρώτη μέρα της διαδικασίας με σκοπό την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κος Ψαριανός και πάντα με το σκεπτικό πως η διενέργεια εκλογών θα ήταν καταστροφική για τον τόπο είτε σχηματιστεί κυβέρνηση τον Φεβρουάριο είτε όχι, δεν διστάζει να κάνει γνωστή τη ψήφο του.

Μέρες, πριν

και ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, το όνομα που Σταύρου Δήμα, ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας από την εκπομπή του – μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, «901 κεντροαριστερά στα FM» στα Παραπολιτικά 90,1 εξέφρασε το θαυμασμό του στο πρόσωπο του κου Δήμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι μία αξιόλογη επιλογή».

Έτσι λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξει η πολυπόθητη – πρώτη – «κάλπη» ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, τάσσεται στο πλευρό των «ναι», χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δίνει...άφεση αμαρτιών σε όλα όσα τους χωρίζουν από την ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έχει τονίσει: «η ιδανική λύση θα ήταν να υπάρξει ένα «εθνικό σχέδιο» για έξοδο από την κρίση, όπως συνέβη στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία, οι οποίοι μπήκαν στο Μνημόνιο μετά από την Ελλάδα και βγήκαν ήδη».

Διαβάστε στα parapolitika.gr όλες τις εξελίξεις έως την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως:

Κορυφώνει τις ζυμώσεις για τον Πρόεδρο ο Τσίπρας

Ο "αριθμός" 165...

Λάθος η επίσπευση της εκλογής Προέδρου λέει ο Θεοδωράκης

Για εκβιασμό κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Σαμαράς

Δεν θα αλλάξει ο υποψήφιος Πρόεδρος στην τρίτη ψηφοφορία!

"Ναι" από τον Ψαριανό στον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Κίνημα απροθύμων στην κυβέρνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα