Οι γιορτές στον ''90,1'' με πολλά σούπερ δώρα

Ενα πολύ πλούσιο, εορταστικό πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις, δώρα και σούπερ διαγωνισμούς, ετοιμάζει ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για την περίοδο των γιορτών, παράλληλα με την καθημερινή μάχη για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Ολη η παρέα των παραγωγών του σταθμού δημιουργεί νέα, εορταστικά προγράμματα, με έμφαση στην ψυχαγωγία, συμμετέχει σε σημαντικές πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μοιράζει πλούσια δώρα τις παραμονές των Χριστουγέννων

και της Πρωτοχρονιάς.

Ο σούπερ διαγωνισμός, με κορυφαίο έπαθλο ένα αυτοκίνητο αξίας 16.000 ευρώ, ξεκινά τη Δευτέρα και θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις. Στην πρώτη φάση οι ακροατές και φίλοι του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 θα μπορούν να στέλνουν SMS στο 19000 (ΠΑ, Κενό, Ονοματεπώνυμο και τη λέξη «Αυτοκίνητο») για να μπουν στην κλήρωση, που θα γίνει στην εκπομπή «Το όνειρο των Χριστουγέννων», την παραμονή των Χριστουγέννων, με παρουσιαστές τους Χρήστο Φερεντίνο, Σωτήρη Καλυβάτση και Λίζα Δουκακάρου.

Μαζί τους, σε ένα ραδιοφωνικό πάρτι, αγαπημένοι ηθοποιοί και δημοσιογράφοι. Οι τυχεροί ακροατές θα διεκδικήσουν κι ένα τετραήμερο ταξίδι, μια τηλεόραση, 5 tablets, ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, ένα σετ ελαστικών, βραδινές εξόδους για φαγητό και διασκέδαση, δεκάδες παιχνίδια και βιβλία, αλλά και άλλες μεγάλες εκπλήξεις.

Στη δεύτερη φάση του μεγάλου διαγωνισμού οι ακροατές θα μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα δώρα, όπως 1.000 λίτρα πετρελαίου, σετ ελαστικών, tablets, τηλεοράσεις και ταξίδια. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε μια μεγάλη γιορτή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, με παρουσιαστές τους Ευγενία Μανωλίδου, Αθηναΐδα Νέγκα και Γιώργο Θαναηλάκη. Ολες οι συμμετοχές των ακροατών από την πρώτη και δεύτερη φάση του διαγωνισμού θα συνυπολογιστούν για την τρίτη φάση, οπότε θα κληρωθεί το αυτοκίνητο αξίας 16.000 ευρώ.

ΡΕΒΕΓΙΟΝ. Σε μια μοναδική βραδιά, ειδικά για τους ακροατές του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο οικοδεσπότης Γιώργος Θεοφάνους παρέα με τη λαμπερή Νατάσα Θεοδωρίδου θα ετοιμάσουν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, γεμάτο με μουσικές εκπλήξεις, και όχι μόνο. Σε μια ονειρική βραδιά, θα συζητήσουν με τη Μαίρη και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου και θα στείλουν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους.
Παράλληλα, εορταστικές εκπομπές, γεμάτες με πνεύμα Χριστουγέννων, ετοιμάζουν οι Γιώργος Λιάγκας-Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλης Περρής-Αθηναΐδα Νέγκα, Χρήστος Φερεντίνος-Σωτήρης Καλυβάτσης και Ανδρέας Μαζαράκης.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς Αθηναΐδα Νέγκα, Βαγγέλης Περρής και μια μεγάλη παρέα θα αποχαιρετήσουν μέσα από τη συχνότητα του 90,1 τον παλιό χρόνο και θα κάνουν ευχές για τη νέα χρονιά. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα δεσπόζει ένα τρίωρο εορταστικό πρόγραμμα-έκπληξη με τον Αντώνη Ρέμο, που ετοιμάζουν η Μαίρη και η Γωγώ Αυγερινοπούλου. Ενα πρόγραμμα που θα μεταδοθεί και από την ιστοσελίδα parapolitika.gr.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Και ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού, όμως, φοράει τα καλά του και συνεχίζει το ρεπορτάζ. Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις κορυφώνουν το ενδιαφέρον και όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την πορεία προς την Προεδρική εκλογή. Νίκος Ευαγγελάτος, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Γιάννης Αργυρός, Λάμπρος Καλαρρύτης, Ελένη Καλογεροπούλου, Γιάννης Αντύπας, Σταύρος Λυγερός, Ανδριάννα Ζαρακέλη, Λίζα Δουκακάρου, Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος, αλλά και το κορυφαίο δημοσιογραφικό επιτελείο των εφημερίδων «Παραπολιτικά» και «Επένδυση» θα σας μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων, με έκτακτες εκπομπές και αναλύσεις.

Ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, με συνεχή ροή ενημέρωσης, όπως απέδειξε στα πρόσφατα επεισόδια στο Κέντρο της Αθήνας για τον Νίκο Ρωμανό, αλλά και στη συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό.

Δείτε αναλυτικά όλα τα δώρα εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα