Μίτσελ: Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε

Ο Μίτσελ φρόντισε να προσγειώσει τους πάντες παρά το προβάδισμα του 2-0 επί της Μάντσεστερ λέγοντας πως «λάθος κάνει, όποιος νομίζει ότι έχουμε πλεονέκτημα έναντι της Μάντσεστερ.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα, ο κόσμος, οι παίκτες, εγώ, ο πρόεδρος, όμως μένουν ακόμα 90 λεπτά κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα», επεσήμανε ο Ισπανός προπονητής.

«Είμαι χαρούμενος για τις στιγμές που ζω με τον Ολυμπιακό, είμαι χαρούμενος που είναι χαρούμενος

ο πρόεδρος και ο κόσμος», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Ηρθα στην ομάδα για να κάνουμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, βήμα-βήμα τα καταφέρνουμε».

Οσο για το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 2-0 τη Γιουνάιτεντ σε ένα ματς που είδε όλος ο κόσμος, ο Μίτσελ επεσήμανε:

«Είναι σημαντικό για την ομάδα και τους παίκτες. Είναι αναγνώριση για όλους μας. Αλλά πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε με τις νίκες, τις ήττες, να μην μένουν σε κανένα αποτέλεσμα και να κοιτάμε μπροστά».

Ο Ντέϊβιντ Μόγιες χαρακτήρισε την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ως την… «χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει ποτέ στην Ευρώπη.

Παίξαμε άσχημα, ξεκινήσαμε από την αρχή άσχημα και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τον αγώνα» τόνισε. Ακόμη, ανέλαβε την ευθύνη για την κάκιστη εμφάνιση προσθέτοντας ότι έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές του εν όψει της ρεβάνς.

«Φυσικά και έχω πίστη στους παίκτες του. Την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Δεν παίξαμε καλά. Το καλό είναι ότι έχουμε ακόμα έναν αγώνα μπροστά μας. Δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα, δεν ήμασταν καλοί, δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν ήμασταν σε καλή φόρμα και δεν αποδώσαμε αυτό που έπρεπε και μπορούσαμε.

Το επίπεδό μας ήταν πολύ χαμηλό, δεχτήκαμε δύο γκολ, είχαμε λίγες ευκαιρίες, αλλά επί της ουσίας δεν κάναμε τίποτα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε αυτό το εις βάρος μας 2-0».

Keywords
Τυχαία Θέματα