Θρυλική βραδιά για τον Ολυμπιακό!

Θρυλικό βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να νικά 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε όμως… ποιότητα και δη αυτή του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος με όμορφο τρόπο παραβίασε την άμυνα της Γιουνάιτεντ στο 38ο λεπτό και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό.

Μέχρι

το 1-0 των Πειραιωτών δεν είχαμε δει κάτι αξιοσημείωτο πέραν από παιχνίδι τακτικής των δύο ομάδων και τη Μάντσεστερ να έχει την κατοχή χωρίς, όμως, να μπορεί να απειλήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά για τον Ολυμπιακό όταν η εξαιρετική ενέργεια και το σουτ του Κάμπελ στο 55ο λεπτό έφεραν το 2-0 και έστησαν στον τοίχο την αγγλική ομάδα. Πλέον, ο Ολυμπιακός είχε το μομέντουμ υπέρ του απέναντι στους φιλοξενούμενους που τα είχαν χαμένα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ισορρόπησαν το ματς με το πέρασμα του χρόνου, ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Φαν Πέρσι στο 82′, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι διαφορετικό, έφυγαν με κάτω το κεφάλι από το «Γ. Καραϊσκάκης» και καλούνται σε 15 βράδια στο «Ολντ Τράφορντ» να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή και να αφήσουν εκτός τον Ολυμπιακό από την προημιτελική φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα