Μηταράκης στο CNN: "Τώρα είναι η ώρα για τη μείωση των φόρων"

Στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC και την οικονομική εκπομπή «Squawk Box» βρέθηκε καλεσμένος ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αλλά και τα μέτρα ανάπτυξής της.

Ο κ. Μηταράκης - που βρέθηκε στη Βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 9ου Roadshow που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών- σημείωσε ακόμα ότι το κοινωνικό κόστος για

την σταθεροποίηση της οικονομίας στην Ελλάδα ήταν μεγάλο, και για το λόγο αυτό η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μειώσεις φόρων. Υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε πως ο φόρος για τις επιχειρήσεις θα μειωθεί από 26% σε 15%.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση για τη φορολόγηση του Έλληνα καταναλωτή ο Υφυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τώρα είναι η ώρα για τη μείωση των φόρων στην Ελλάδα». Τέλος, ο κος Μηταράκης σημείωσε ότι η Αθήνα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά μέσα από την συνεργασία της Ελληνικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την Γερμανική KFW.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα